Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
terminator

Ženska snaga akcijske franšize

Foto: Screenshot Youtube
1/3
11.08.2018.
u 16:02

Snima se šesti nastavak filmskog serijala 'Terminator' u kojem se vraća Linda Hamilton, a prvom službenom fotografijom producenti su pokazali da su ovaj put žene u prvom planu

Predstavljamo prvi službeni pogled na novog 'Terminatora' u kojem glume Natalia Reyes, Mackenzie Davis i Linda Hamilton. Redatelj je Tim Miller, a producenti James Cameron i David Ellison”, otkrili su na službenom profilu filma na Twitteru uz fotografiju tri glavna lika.

Obožavatelji franšize oduševljeno su dočekali povratak Linde Hamilton koja će, nakon drugog nastavka "Terminatora" iz 1991., ponovno utjeloviti kultni lik Sarah Connor. Službena fotografija dobila je brojne pohvale jer na njoj nema muškaraca, odnosno prvi je put naglasak stavljen na žene. 

Iako je prva pomisao na serijal neuništiv kiborg iz budućnosti, kojeg će ponovno glumiti Arnold Schwarzenegger, priča se plela oko Sarah jer o njoj ovisi čovječanstvo i borba da strojevi u potpunosti ne pobijede.

Foto: United Archives/DPA/PIXSELL

Koliko je ona važna za priču, ali i činjenica da nastavak njegova prva dva filma ne bi bio potpun ako tu kultnu ulogu ponovno ne bi glumila Linda Hamilton, bilo je i više nego jasno idejnom kreatoru "Terminatora" i producentu novog, šestog filma. 

„Arnold je očekivao da će se vratiti pa je to bilo jednostavno, no trebao sam vidjeti je li Linda zainteresirana. Trebalo mi je nekoliko tjedana da skupim hrabrosti i nazovem, iako nas dvoje imamo jako dobar odnos. Ostali smo prijatelji nakon razvoda i ona je majka moje najstarije kćeri.

Nazvao sam je i rekao: 'Gledaj, možemo ležati na lovorikama i ovime možemo uništiti ono što smo stvorili prije nekoliko desetljeća, ali mislim da bi ovo stvarno moglo biti dobro. Možeš se vratiti i svima pokazati kako se to radi.' Jer u mojoj glavi nije se bog zna što napravilo od 1991. godine i moja originalna dva filma.

Postoji dosta 50-godišnjaka, 60-godišnjaka i 70-godišnjaka koji su stalno u akcijskim filmovima i ubijaju negativce, ali nema puno žena u istoj situaciji, a trebalo bi ih biti”, opisao je Cameron, a Miller je dodao:

„Ona je bila jako snažan lik i puno je značila generacijama pa je iznimno važno pokazati kakva je iskusna ratnica postala. To je poruka koju želimo odaslati.” A kakav će biti film, gledatelji će vidjeti 22. studenoga 2019. godine, kada je zakazana američka premijera.

>> Pogledajte video - Gdje su i što danas rade zvijezde 1. hrvatskog realityja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije