Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konačno zaljubljen

Žene obožavaju ovog našeg glumca, a on se ne odvaja od nove djevojke

Foto: Instagram screenshot
1/7
23.02.2020.
u 10:00

Janko Popović Volarić više ne skriva koliko je sretan s Petrom Švađumović.

Da je opet sretno zaljubljen glumac Janko Popović Volarić otkrio je prvog dana 2020. godine kada je svojim obožavateljima na Instagramu uputio novogodišnju čestitku.

Na fotografiji koju je objavio tom prigodom bio je u društvu svoje nove djevojke Petre Švađumović. O novoj ljubavi ovaj član žirija "Supertalenta" još ne otkriva puno, ali ne skriva koliko je sretan pa se  tako pohvalio kako su zajedno osvojili najviši vrh otoka Krka.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Silna hrabrost i odricanje, duga borba i uspon neslućenih razmjera ipak je rezultirao uspjehom ekstremno organizirane i  skladne ekspedicije. Osvojen je najviši vrh otoka Krka (569m). Pozdrav visoko ispod oblaka!- napisao je Janko i podijelio nekoliko fotografija s djevojkom Petrom. - napisao je Janko. 

Pogledajte gostovanje Maje Šuput u našem studiju 

Jedan od najpoželjnijih neženja u Hrvatskoj konačno je opet pronašao ljubavnu sreću i njegova odabranica ovaj put nije javna osoba. Janko iza sebe ima brak s glumicom Jelenom Veljačom i vezu s glumicom Tijanom Pečenić koja je pukla jer im je bilo teško održavati ljubavnu vezu na relaciji Zagreb - Beograd.  

Ključne riječi

Komentara 1

IV
ivekica
23:52 07.03.2020.

Fake news. Ona je tu da spasi janka i njegovu menadzericu od sramote i osude

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije