Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
supertalent

Žene me žele gledati na svojim 'zabavama'

supertalent
Krunoslav Petrić/24 sata
17.10.2009.
u 20:56

– Pa, mnogi su govorili kako muškarac koji njiše stražnjicom je sigurno homoseksualac, ali ja se nikad nisam obazirao na takve komentare – priča Vjeko, koji je inače jedini ovakav plesač kod nas.

Kada je 20-godišnji Vjekoslav Didović u petak u showu Nove TV, “Supertalent” zanjihao bokovima i počeo se izvijati poput zmije svi su ostali iznenađeni kako jedan muškarac odlično pleše trbušni ples.

– Na show sam se prijavio kako bi pokazao da muškarci mogu biti jednako dobri u tome kao i žene – objasnio je Vjekoslav koji dolazi iz slavonskog mjesta Gunje, u kojem su u petak navečer svi mještani napeto sjedili pred tv ekranom kako bi gledali svog susjeda.

– Sada me svi zaustavljaju i dovikuju kako sam bio super – pohvalio se Vjeko kojem nisu uvijek dobacivali komplimente.

– Pa, mnogi su govorili kako muškarac koji njiše stražnjicom je sigurno homoseksualac, ali ja se nikad nisam obazirao na takve komentare – priča Vjeko, koji je inače jedini ovakav plesač kod nas. Čari ovog orijentalnog plesa otkrio je sa deset godina kada je počeo plesati bosanski folklor u čijim koreografijama postoje dijelovi trbušnog plesa. Svoje iskustvo prenosi i na mlađe naraštaje u plesnoj školi u Gunji, a ima toliko ponuda za nastupe na djevojačkim večerima da ih ne stigne sve odraditi.

– Iako nismo toliko vrckasti u plesu kao žene i nemamo tu umiljatost znamo biti erotični i senzualni dok plešemo – objasnio je plesač, koji u općini radi kao voditelj odjela za poljoprivredu i uređenje javnih površina. Plesni koraci odveli su ga u naručje njegove sadašnje djevojke Elvire Kućan iz Osijeka.

– Na natjecanju sam upoznao Elviru i četiri mjeseca smo skupa – kaže Vjeko. 

Komentara 2

OB
-obrisani-
21:46 17.10.2009.

Pa što ako i je homoseksualac, dobro mrda bokovima.

Avatar Sidewinder
Sidewinder
22:42 17.10.2009.

Evo našeg Kira_Velikog!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije