Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivše i sadašnje

Žene klana Mamić - svoje želje i snove zapostavile su zbog muževa i djece

Foto: Pixsell
30.09.2017.
u 10:32

Monika Mamić je nakon udaje za Marija Mamića odustala od voditeljske karijere, a Vanja Horvat bivša supruga Zorana Mamića i diplomirana stomatologinja u braku je bila posvećena suprugu i djeci, a svojželje je stavila u drugi plan...

U listopadu će, prema šuškanjima u kuloarima, Tia Milinović Jurčić i Mario Mamić izmijeniti bračne zavjete i tako će Tia postati nova članica klana obitelji Mamić.

Ako je suditi po bivšim i sadašnjim suprugama ove obitelji i Tia bi se mogla odreći karijere i posvetiti obitelji, jer to je obrazac kojeg su sve supruge Mamićevih držale. Tko je Tia i tko su sadašnje i bivše žene braće Zorana i Zdravka Mamić i bliskih im članova obitelji otkrivamo vam u ovom tekstu.

Tia je pokćerka Ljube Jurčića, političara i doktora ekonomskih znanosti te iza sebe ima brak s košarkašem Chrisom Warrenom s kojim ima sina Domenicka (6). Zbog suprugove  karijere tijekom braka je živjela u Italiji, Španjolskoj te i u Americi. Tijina pokojna mama Ana je saznavši da je teško bolesna zamolila prijatelja da se brine o Tiji. Kada je Ljubo odobrio njenu vezu s Chrisom Tija je bila presretna jer joj je njegovo mišljenje važno, a Jurčić je očito dao blagoslov i njenoj vezi s Mamićem jer su snimljeni svi zajedno u šetnji i na ručku u centru grada. 

Kao i Tia i Mario iza sebe ima brak i to s voditeljicom Monikom Kravić. Par se u tajnosti vjenčao u lipnju 2008. godine u crkvi Duha Svetoga na zagrebačkom Jarunu, a vjenčanje su par dana poslije proslavili s 350 uzvanika u Westinu. Monika je blistala u Valentinovoj vjenčanici, a goste su  zabavljali Maja Šuput, Thompson i glazbena legenda Mate Mišo Kovač. Svadbeno slavlje je navodno koštalo milijun kuna. Monika se ulaskom u brak povukla iz  javnosti i odustala od svih karijere voditeljice i posvetila se obitelji. U braku s Marijem dobila je dva sina, osmogodišnjeg Josipa i Jakova kojem su sada četiri godine.  Prije dvije godine kada je pokrenuta istraga u kojoj ga USKOK sumnjiči njenog svekra Zdravka da je zajedno s još nekoliko osoba iz Dinama od 2004.  do srpnja 2015. izvukao 78,5 milijuna kuna, policija je u pretrazi doma Mamićevih kod Monike našao 100 tisuća eura. 

1/10

Sve do policijskih istraga malo toga se znalo i o supruzi Zdravka Mamića, Marini. Drugu suprugu Mamić je upoznao 1994. godine, kako je ispričao za magazin Express, bilo je to na Maksimiru na utakmici Hrvatska - Ukrajina. Prijateljica a kasnije i vjenčana kuma Zdenka Mesić pozvala je Mamića nakon utakmice na piće u restoran Željka Bebeka gdje je bila i Marina. - Kad sam vidio svoju Marinu, koja je izuzetno zgodna, atraktivna i visoka, odmah sam se za nju zapalio. Imala je nogu do plafona. Odmah sam se počeo upucavati, a kad smo izašli iz restorana, pozvao sam je u Esplanadu na piće - ispričao je Mamić tada. 

Prema Mamićevim riječima njegova supruga je od udaje posvećena obitelji i njihovim kćerima Luciji i Ivi. Svaki dan kuha ručak, razvozi cure na aktivnosti i trudi se da njihove kćeri ne budu bombardirane poslovima koje im vodi otac te napisima o raznim aferama. Marina, prema Zdravkovim riječima, četiri puta tjedno odlazi u crkvu na molitve i seminare, voli otići u kazalište i na koncerte ozbiljne glazbe i živi u svijetu koji je sasvim različit od onog kojem pripada njen suprug. 

Vanja Mamić, a nakon razvoda od Zorana Mamića vratila je djevojačko prezime Horvat, poput Marine u braku je bila posvećena suprugu i djeci i na neki način Zoranova karijera im je diktirala mjesto stanovanja i stil života. Diplomirana stomatologinja često je naglašavala da su joj kći i sin sve.

- Djeca su mi na prvom mjestu, njima je podređen moj život. Ustajem oko 6.30 sati, pripremam doručak i vozim ih u školu. Jurim kući, skuham ručak , odlazim na trening jahanja i vraćam se kući - opisala je nedugo prije razvoda svoju svakodnevnicu. Kada se saznalo za Zoranu aferu s Anom Šikić Vanja nam je rekla  kako joj je najvažnije u toj situaciji zaštiti djecu. U kolumni koju je pisala za Wall.hr napisala je kako je cijeli život svoje želje i htijenja zbog supruga i obitelji gurala pod tepih i bila nesretna, a sada je pokrenula svoj posao, posvetila se jahanju, sportu i hobijima ispunjena je i sretna. Ekonomistica Ana Šikić, druga i već bivša supruga Zorana Mamića, prije udaje za nogometnog trenera imala je svoju PR agenciju. Zoranov i brak njegovog nećaka Marija svoj krah doživjeli su upravo u vrijeme kad je USKOK počeo intenzivno istraživati nezakonito izvlačenje novca iz Dinama. I baš poput nećaka i Zoran se zaljubio u drugu i tražio razvod braka.

Iako i nakon razvoda nosi prezime Mamić dizajnerica i jedna od najpraćenijih domaćih javnih osoba na Instagramu Morana Mamić je već duže razvedena od Zdenka Mamića, Zoranovog i Zdravkovog bratića koji zajedno s braćom Petrom i Ivicom već godinama ima restoran Zelengaj.

 

 

Jutros lezim na plazi,zena na lezaljci kraj mene cita Gloriju. Na naslovnici "Zene klana Mamic" .Kak' nemam kaj pametnije za radit' krenula sam razmisljat'. Veliki dio zivota provela sam u obitelji Mamic.Poznajem tako sve zene klana Mamic,(osim ove koja je dosla zadnja)jos bolje poznam muskarce klana Mamic.Znam koliko je tesko(kao zena) zivjeti u sjeni muskarca poput Zdravka kojeg neizmjerno cijenim i volim ili Zorana ( mućka) koji mi nikada nije sjeo.Zdravkova zena Marina, jedina zena iz obitelji s kojom imam neki kontakt (za mene)bila je i ostala simbol svega onoga sto zena treba biti. Inteligentna,samozatajna,predana majka ,koja se zbog ljubavi prema obitelji odrekla svoje karijere i posvetila odgoju cura,koje su danas izrasle u divne ,skolovane ,mlade zene.S Vanjom sam uvijek imala neki cudan odnos .Sjecam je se,kad se tek vratila iz Njemacke.Prelijepa ,skolovana zena,majka dvoje djece,imala je sve ,a opet ,izgledala je toliko nesretno i nerealizirano.Stalno je drzala neku distancu i vjecno bila u nekom grcu.Danas znam da je zapravo patila od strasnog kompleksa obitelji Mamic.Kao da oni nisu njen nivo,dok se istovremeno žmirecki obilato"napajala" na nepresusnim "Mamicevim vrelima" .O Moniki ne znam nista ,osim da sam za njenu svadbu s Marijom kupila Cavalli haljinu na 12 rata.Je*ala sam joj sve po spisku svaki mjesec kad bi dosla rata.E sad ,dolazimo do mene koja sam iz prve Mamiceve loze.Danas ne mogu sa sigurnoscu tvrditi da li sam se udala iz ljubavi,inata ili da "pobjegnem" iz male sredine u velegrad,udam se u poznatu obitelj i zivim u kuci na Salati.Kako god bilo,iza svega stojim i za nicim ne zalim.Uz Mamice sam odrasla i naucila sto je obitelj, zajednistvo i vjera ( koliko god po tom pitanju bili licemjerni ).Obozavaju svojeg unuka , a u bivsem imam iskrenog prijatelja.Danas s obitelji Mamic nemam nista,osim prezimena kojeg ponosno nosimo moj sin i ja.I dok ih se trenutno odricu "prijatelji", obitelj ,bivse zene i oni koji su se obilato napajali s"Mamicevih vrela",mogu zakljuciti samo ovo..."Da je Juda dosao na ideju da sa svojih trideset srebrnjaka priredi apostolima dobru veceru,bio bi na mnogo boljem glasu nego danas".

A post shared by Morana Mamic (@morana_mamic) on

 

-  Poznajem sve žene klana Mamić,(osim ove koja je došla zadnja)još bolje poznam muškarce klana Mamić. Znam koliko je teško(kao žena) živjeti u sjeni muškarca poput Zdravka kojeg neizmjerno cijenim i volim ili Zorana ( mućka) koji mi nikada nije sjeo. Zdravkova žena Marina, jedina žena iz obitelji s kojom imam neki kontakt (za mene) bila je i ostala simbol svega onoga što žena treba biti. Inteligentna,samozatajna,predana majka ,koja se zbog ljubavi prema obitelji odrekla svoje karijere i posvetila odgoju cura,koje su danas izrasle u divne, školovane, mlade žene.S Vanjom sam uvijek imala neki čudan odnos. Sjećam je se, kad se tek vratila iz Njemačke.Prelijepa ,školovana žena, majka dvoje djece, imala je sve, a opet, izgledala je toliko nesretno i nerealizirano. Stalno je držala neku distancu i vječno bila u nekom grču. Danas znam da je zapravo patila od strašnog kompleksa obitelji Mamić. Kao da oni nisu njen nivo, dok se istovremeno žmirećki obilato "napajala" na nepresušnim "Mamićevim vrelima" .O Moniki ne znam ništa ,osim da sam za njenu svadbu s Marijom kupila Cavalli haljinu na 12 rata. Je*ala sam joj sve po spisku svaki mjesec kad bi došla rata. E sad ,dolazimo do mene koja sam iz prve Mamićeve loze. Danas ne mogu sa sigurnošću tvrditi da li sam se udala iz ljubavi,inata ili da "pobjegnem" iz male sredine u velegrad, udam se u poznatu obitelj i živim u kući na Šalati. Kako god bilo,iza svega stojim i za ničim ne žalim.Uz Mamiće sam odrasla i naučila što je obitelj, zajedništvo i vjera ( koliko god po tom pitanju bili licemjerni ).Obožavaju svojeg unuka , a u bivšem imam iskrenog prijatelja.Danas s obitelji Mamić nemam ništa,osim prezimena kojeg ponosno nosimo moj sin i ja. I dok ih se trenutno odriču "prijatelji", obitelj ,bivše žene i oni koji su se obilato napajali s "Mamićevih vrela",mogu zaključiti samo ovo..."Da je Juda došao na ideju da sa svojih trideset srebrnjaka priredi apostolima dobru večeru,bio bi na mnogo boljem glasu nego danas - napisala je Morana u jednom statusu na Instagramu prije dvije godine. 

Mamići su se pobrinuli za svoje sadašnje i bivše supruge i u njihovim slučajevima nisu se vodile dugotrajne bitke oko podjele imovine. Marina Mamić na svoje ime ima upisane dvije nekretnine jednu od 150 četvornih metara te drugu od oko 40 četvornih metara u centru Cvjetno, a navodno je i vlasnica imanja i kuće u Gorskom kotaru. Tijekom policijske istrage i blokade imovine Mamićevih doznalo se da Vanja Horvat ima stan od 179 metara četvornih na Radničkoj cesti. Monika i Mario živjeli su u stanu od 200 metara četvornih na zagrebačkom Tuškancu i koliko je poznato taj stan je bio poklon Zdravka Mamića.

Komentara 36

DU
Deleted user
13:47 30.09.2017.

Da, vidimo! Gladne kruha i zapustene! Dok muz radi stancaju golden kard po hotelima, kozmatickim salonima i trgovackim centrima. Kad muza zbajbuce odmah pukne ljubav! Nema vise para za trositi, odvjetnici su skupi.

DI
Diesel
11:05 30.09.2017.

"Odrekle se karijere", koje karijere? Mislite modelka karijere?

ST
Stipan
11:02 30.09.2017.

Paraziti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije