Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neugodnjak

Žena zasula Kim Kardashian brašnom na crvenom tepihu

kim (1)
Foto: Pixsell
1/4
23.03.2012.
u 17:46

– Ovo je nešto najluđe, najneočekivanije i najčudnije što mi se dogodilo u životu. Rekla sam svom vizažistu da trebam više pudera i dobila ga – rekla je zvijezda reality showa “Kardashians”.

Veliku neugodu doživjela je zvijezda realityja Kim Kardashian na predstavljanju svog parfema u Hollywoodu. Dok je razgovarala s novinarima na crvenom tepihu, Kim je prišla nepoznata žena i prosula na nju vrećicu punu brašna.

Starleta je pohrlila u garderobu i očistila se, a ponuđena joj je i liječnička pomoć. Odbila ju je te se vratila na zabavu. Incident je okrenula na šalu.

– Ovo je nešto najluđe, najneočekivanije i najčudnije što mi se dogodilo u životu. Rekla sam svom vizažistu da trebam više pudera i dobila ga – rekla je zvijezda reality showa “Kardashians”.

Azijatkinja koja ju je napala navodno joj je za vrijeme napada doviknula da je “vještica koja nosi krzno” te je pokušala pobjeći, ali zaštitari su je zaustavili nakon čega je završila na policiji. Iako su je prošle godine javno osuđivali zbog nošenja krzna, organizacija PETA zanijekala je bilo kakvu povezanost s napadom na Kim Kardashian.

Starleta nije tužila svoju napadačicu koja je puštena iz pritvora.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije