Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tužna priča

Žena koja je šivala vjenčanice za Kate i Meghan na samom je rubu: Nemam više ništa

Foto: DPA/Pixsell
1/6
10.12.2020.
u 09:50

Chloe Savage ispričala je kako joj je pandemija uništila posao i zbog toga ne zna kako će prehraniti svoju obitelj.

Krojačica Chloe Savage radila je na vjenčanicama Kate Middleton i Meghan Markle i sada je u britanskim medijima ispričala kako je na rubu bankrota jer joj je tijekom pandemije koronavirusa posao pao, a od vlade nije dobila pomoć i kredit koji je htjela podići banka joj nije odobrila i sada je na rubu propasti.

Ova krojačica iz Warmleyja kraj Bristola dala je intervju za Sunday Times u kojem je opisala kroz kakvo teško razdoblje prolazi njezina obitelj i rekla je kako je njezina 14-godišnja kći odlučila kako će jesti samo jedan obrok dnevno kako bi uštedjela novac obitelji.

- Ovo je moja realnost. Pola karantene sam plakala. Moja obitelj više nema novaca, mi nemamo ništa. Ušteđevinu koju sam imala pokrila nam je jedan mjesec stanarine. Strahujem kako će moja obitelj ostati bez krova nad glavom i zato sam već kontaktirala neka skloništa za siromašne - rekla je u intervju Chloe.

Državi nije platila porez u iznosu od 25 tisuća funti jer nema novaca i trenutno živi u garaži u kući svoje majke i očajna je te kaže kako se s ovakvim stresom više ne može nositi i ne zna što da napravi.

Ključne riječi

Komentara 1

MA
marijanka
10:03 10.12.2020.

Znam da j u ovim vremenima jako tesko ali jedno nikako ne mogu razumjeti sve te pjevace .te niti ovu krojacicu (sigurno je dobro zaradivala) da nista nisu ostavili za stare dane nego spiskaju sve do kraja.Sad kuku lele kako prezivjeti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije