Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Druga strana

Željko Žnidarić: Mijino sam ludilo gledao kroz špijunku na vratima

mia begović (1)
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
28.02.2012.
u 20:00

Željko Žnidarić promijenio je brave na vratima svojeg stana jer se njegova bivša supruga Mia Begović već dvije godine ne želi iseliti. Kaže da je ona inscenirala dramu i da je manipulatorica.

Bivši glumičin muž u telefonskom nam je razgovoru rekao da je čuo sve što je bilo zadnjih dana ispred njegovog stana. Dodao je da je kroz špijunku vidio novinare, Miju, policiju, liječnike te ''moš' mislit uganuće noge''.

Podsjetimo, Mia Begović (49) tvrdi da je njen bivši suprug Željko Žnidarić obio vrata stana i promijenio bravu dok je ona bila na snimanju reality showa ''Preživljavanje'' u Kostariki. Kad se u subotu vratila u stan, vidjela je da ne može ući. Žnidarić se zaključao unutra, a ispred je postavio zaštitare koji dežuraju dan i noć.

– Taj stan nakon rastave trebali smo prodati i podijeliti dobit, a ja sam se htjela vratiti u stan u Nodilovu gdje sam prije živjela – rekla nam je Mia zbog koje su pred stan dolazili i liječnici jer je glumica tvrdila da je uganula nogu.  

Pozvali su policiju i hitnu pomoć. Miji su stavili longetu i rekli joj da mora ići u bolnicu. Ona je odbijala ići u bolnicu i nakon što je druga hitna pomoć stigla.

Glumica i Željko rastali su se prije dvije godine. 

>>Više o nastavku ove drame pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista u srijedu

Ključne riječi

Komentara 81

KK
KINGS KlNG®
21:00 28.02.2012.

ja sam živjela ovdje 5 godina besplatno ! to je moj stan !

SB
sbiki13
21:09 28.02.2012.

pa htjela bi sve na mukte pravi se blesava nikakva glumica nije a tu sramotu dobro glumi fuj--------

VF
vferari
13:18 29.02.2012.

Neznam kako to da neki novinar nije došao u moje dvorište napisati ekskluzivnu vjest, upravo se okotila jedna crna maca!.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije