Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav je na selu

Farmer Željko pronašao ljubav: 'U sretnoj sam vezi, ali ne ni s Majom ni s Jacqueline'

Foto: RTL
16.03.2019.
u 13:53

Sreća na ljubavnom planu nakon završetka emisije 'Ljubav je na selu' osmjehnula se Željku Biliću.

Iako svoju odabranicu nije pronašao u showu 'Ljubav je na selu' Željku Biliću ipak su procvale ruže na ljubavnom planu. - Mogu reći da sam u sretnoj vezi već neko vrijeme, ali nije riječ o nijednoj kandidatkinji koju ste gledali na TV-u - otkrio je za RTL donedavni kandidat jubilarne 10. sezone showa.

- Emisija je indirektno zaslužna za to, ali ne bih otkrivao previše detalja. Drago mi je što sam sudjelovao u emisiji, bilo mi je to jedno lijepo iskustvo kroz koje sam stekao nove prijatelje - dodao je farmer.

Njegova odabranica u showu bila je Jacqueline Kale, no između njih očito nije dovoljno zaiskrilo što je i sam priznao rekavši kako je nakon finala snimanja posjetio drugu kandidatkinju, 22-godišnju Maju Lenu. Ipak, i za nju kao i za Jacqueline tvrdi da su mu samo prijateljice.

- Maja Lena i ja smo jako dobri prijatelji, kao što sam dobar prijatelj i s Jacqueline i ostalim djevojkama. Sad ćemo se na proljeće svi okupiti, s drugim kandidatkinjama i farmerima - rekao je sada sretno zaljubljeni Bilić.

Pogledajte i tko su kandidati showa Ples sa zvijezdama.

Komentara 2

KO
konstanta
20:19 16.03.2019.

Znači ljubav se ipak ljepše razvija u tišini bez kamera i gomile žena koje se bore za naklonost. Željko je zgodan i situiran muškarac pa je čudo da je uopće i bio sam. Ili se htio malo reklamirati, što je očito uspio.

AR
Armagedon
12:56 18.03.2019.

sve je samo reklama i show..... bila mi je simpa ova emisija u početku, a ond vidiš da imaju djevojke, da završe s nekim bivšima.... iako u emisiji izgleda kao da su se zaljubili u odabranicu i očekuješ happy end...... bez veze,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije