Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Željko Pervan progovara o svojim ženama u životu!

Željko Pervan
Foto: PR FOTO
1/3
23.07.2019.
u 11:50

U punih 100 minuta Željko Pervan progovara o obje žene u svom životu i svojim iskustvima s njima bez potrebe da bude korektan ili uplašen, jer više ga žene ne zanimaju

Omiljeni hrvatski komičar, dijagnostičar i urnebesno duhovit kroničar političke i društvene zbilje, Željko Pervan dolazi na Ljetnu pozornicu u Opatiji u nedjelju, 11. kolovoza!
 
Sam Pervan za svoj dolazak i boravak na ovom planetu kaže: "Nekoliko mjeseci nakon dolaska na svijet, točnije šest mjeseci, počeh govoriti. Majku i obližnje žene obuze neka jeza jer to bijaše sablazan u ta vremena. Već tada je bilo jasno da će moja obdarenost jezičinom koju pokreće hiperaktivan mozak proizvesti biće sklonije atrakciji nego postignuću."
 
U punih 100 minuta Željko Pervan progovara o obje žene u svom životu i svojim iskustvima s njima bez potrebe da bude korektan ili uplašen, jer više ga žene ne zanimaju.
 
Pogledajte verbalno slikanje „ŽELJKO PERVAN NA PLANETU ŽENA“ u nedjelju, 11. kolovoza 2019. godine!
 
Osigurajte svoje ulaznice na vrijeme! Ulaznice u prodaji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, na www.ticketshop.hr i na njihovim ovlaštenim prodajnim mjestima.

Foto: PR FOTO

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije