Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U petak, 16.3.

Željko Bebek i 'Ono nešto naše' stižu u Osijek!

Željko Bebek
Foto: Goran Berović
1/9
15.03.2018.
u 11:58

'Publika je uvijek u pravu, publika je uvijek dobra kad je zadovoljna, a zadovoljna je kad osjeti da smo dali svu svoju energiju, snagu i emocije!'

Nakon spektakularnog otvaranja turneje 'Ono nešto naše' u rasprodanoj Ciboni, Željko Bebek sa svojim sjajnim bendom dovršava i posljednje pripreme za sljedeću postaju turneje u osječkom Gradskom vrtu ovog petka, 16.3.!

'Ono nešto naše' ovog će se petka pjevati u Osijeku uz prošireni sastav s gudačima, brass sekcijom i pratećim vokalima predvođenim njegovim producentom Branimirom Mihaljevićem, a na pozornici će mu se pridružiti mlada i talentirana osječka pjevačica Adrijana Baković s kojom će Bebek zajedno otpjevati veliki hit 'Jabuke i vino'!

Od velike mi je važnosti da na koncertima u sklopu turneje otpjevam sve one pjesme koje sam u životu volio pjevati od početka svoje karijere, ali uključujući i moju solo karijeru. Album 'Ono nešto naše' izašao je prošle godine, a ekskluzivno sa Zagrebom, Osijekom i Splitom počinjemo promovirati i pjevati sve nove pjesme! Ova turneja je zaista nešto posebno čemu posvećujem posebnu pažnju i energiju i zajedno s jednom velikom ekipom radimo na tome da se publici predstavimo kao koncertni majstori! Publika je uvijek u pravu, publika je uvijek dobra kad je zadovoljna, a zadovoljna je kad osjeti da smo dali svu svoju energiju, snagu i emocije!"(Željko Bebek)

Foto: Goran Berović

Osječki će koncert, baš poput i zagrebačkog, Bebek otvoriti velikim hitom 'Ono nešto naše', naslovnom pjesmom novog albuma i turneje s kojom je nominiran za prestižnu nagradu 'Cesarica' u kategoriji hita godine, a cijeli je album 'Ono nešto naše' nominiran za Porin u kategoriji najboljeg albuma zabavne glazbe!

Jedan od vrhunaca večeri zasigurno će biti dio koncerta nazvan 'Očevi i sinovi' kada će se Bebeku i Mihaljeviću na pozornici pridružiti i njihovi sinovi s kojima će zajedno izvesti neke od najvećih balada koje su obilježile Bebekovu karijeru!

Nakon osječkog koncerta, Željko Bebek već 24.3. stiže na splitske Gripe, 21.4. u beogradski Sava centar, a objavljen je i novi datum koncerta u Ljubljani koji će se održati 21.9. na Križankama!

Foto: Goran Berović

PRODAJNA MJESTA:
OSIJEK:

Ticketshop.hr, Dancing Bear Osijek, TISAKmedia Osijek II i TISAKmedia Osijek Portanova te prodajna mjesta Ticketshopa.

SPLIT:
Ticketshop.hr, Croatia Records - Split (Narodni trg 11), CroFanShop CC1 (Vukovarska ul. 207), Dancing Bear Split (Dioklecijanova ul. 6), TISAKmedia Split (Vukovarska 207) te prodajna mjesta Ticketshopa.

Ekskluzivno je za sve kupce na Petrolovim benzinskim stanicama dostupna ograničena količina ulaznica za koncerte turneje ‘Ono nešto naše 2018.’ s popustom od 10% na redovne cijene. Ulaznice po ovim promotivnim cijenama možete kupiti isključivo na Petrol prodajnim mjestima koja su u sustavu Eventima.

Više o koncertima pratite na službenim FB eventima:

Osijek, Gradski vrt, 16.3.

Split, Gripe, 24.3.

Beograd, Sava centar, 21.4.

Ljubljana, Križanke, 21.9.

Željka Bebeka pratite na:

FB

IG

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije