Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mirna Medaković

Želja za majčinstvom ne dolazi s godinama, nego s partnerom

mirna medaković
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/4
17.08.2014.
u 12:45

Mlada glumica jedna je od glavnih junakinja nove serije "Kud puklo da puklo" koju za jesen priprema Nova TV

Na jesen, kada se svi vrate s godišnjih odmora i kada kiša i magla zamjene ljetno sunce, mali dašak radosti na ekranima bit će nova dramska serija koju punom parom priprema produkcija Nove TV. "Kud puklo da puklo" serija je s humorističnim elementima, dakle, baš ono što u ovo doba krize ljudima treba. A jednu od glavnih uloga u seriji ima simpatična Mirna Medaković, 29-godišnja glumica koju smo prošle godine na TV-u gledali u "Zori dubrovačkoj". Dok je tamo glumila medicinsku sestru, u novoj seriji ima posve drugačiju ulogu.

Veseli se jeseni

– Igram mladu ženu koja iz naoko sređenog života upadne u najnevjerojatniju avanturu koja je natjera da preispita sve svoje dotadašnje odluke. Veselim se jeseni i početku emitiranja serije da dobijem toliko bitnu povratnu informaciju od publike – kaže Mirna.

Set serije, smješten na zagrebačkom Velesajmu, ali i na obroncima Žumberka, dijeli s impresivnom glumačkom ekipom: Milanom Štrljićem, Sanjom Vejnović, Miodragom Krivokapićem, Ecijom Ojdanić, Jankom Popovićem Volarićem, Momčilom Otaševićem i mnogim drugima.

Više je cinična nego duhovita

– Glumačka ekipa zaista je sjajna, s nekima prvi put radim, nadam se ne i posljednji, a s većinom je ovo već treća, četvrta uspješna suradnja – zadovoljno će Mirna. Iako se često može čuti da naši susjedi Bosanci i Srbi imaju bolji smisao za humor nego mi, Mirna kaže da vjeruje da i u Hrvatima ima humoristične crte.

– Mislim da je naš narod pun duha i da je to samo fama da su susjedi humorističniji – smije se glumica i za sebe kaže da je ona puno više cinična nego duhovita. Simpatičnoj Zagrepčanki radno ljeto ne predstavlja ni najmanji problem. Štoviše, kaže:

– Teško mi pada nezaposlenost i višak slobodnog vremena, a vremena za odmor uvijek nađem.

Foto: Goran Jakuš/Pixsell

Hoće li pak uskoro naći vremena za pripremu vjenčanja s partnerom Hrvojem Stepincem, ne otkriva, a na pitanje dolazi li joj s približavanjem 30. rođendana i želja za majčinstvom i brakom, odgovara:

– Ne dolazi želja s godinama, nego s partnerom.

Glumica kaže i da je navikla na pitanje je li njezin dečko ljubomoran na njezine ljubavne scene. I tvrdi:

– Problemi u vezi s glumcem ili glumicom nimalo se ne razlikuju od problema u vezi s osobom bilo koje druge profesije. Ili da pitate mog partnera? (smijeh)

Unatoč pretrpanom rasporedu. Mirna je ipak uspjela pronaći malo slobodnog vremena, koje ove godine prvi put provodi u Imotskom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije