Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kreće superpar

Žele podebljati kućni budžet: Matea i Zvonimir od novog showa očekuju zabavu, ali i zaradu!

Foto: RTL
1/2
16.03.2019.
u 15:38

Matea se iz rodnog Siska preselila prvo u Zagreb, a potom u Split kod Zvonimira nakon što ju je romantično zaprosio na Marjanu.

Uskoro s prikazivanjem na RTL televiziji počinje show ''Superpar''. Od 23. ožujka gledatelji će moći uživati u zabavnom showu koji će testirati koliko se prijavljeni ljubavni parovi dobro poznaju.

Matea Malnar Vrdoljak i Zvonimir Vrdoljak zajedno su šest godina od kojih dvije u braku, a upoznali su se putem društvene mreže te vrlo brzo pronašli zajednički zajednički jezik i postali par. Matea se iz rodnog Siska preselila prvo u Zagreb, a potom u Split kod Zvonimira nakon što ju je romantično zaprosio na Marjanu.

Foto: RTL

Matea i Zvonimir vrlo su ambiciozni i imaju iste ciljeve, a obožavaju sport. Bračni par svoje vrijeme uglavnom provode skupa i misle da je to njihov najveći adut. Matea će reći da se njezin suprug više izražava riječima, a ona djelima. Dok ona njega, kako Zvonimir kaže, drži pod kontrolom, Matea je zahvalna što se njezin suprug stalno brine da njoj ništa ne nedostaje. Od showa očekuju ponajprije dobru zabavu, da se još bolje upoznaju i zarade novce.

Show „Superpar“ možete pratiti na programu RTL-a od subote, 23. ožujka u 21.30, a potom od ponedjeljka do četvrtka od 21 sat!

Pogledajte i tko su ovogodišnji natjecatelji Plesa sa zvijezdama.

Ključne riječi

Komentara 1

ST
Stručnjak
16:30 16.03.2019.

taman da se posvađaju i rastanu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije