Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
raspjevao 2000 ljudi

Zdravko Čolić raspjevao vrući Dubai i Novaka Đokovića

Zdravko Čolić
Foto: PR FOTO
1/6
22.02.2015.
u 11:28

Vladar regionalne glazbene scene Zdravko Čolić ovog je vikenda održao spektakularan koncert naziva Love in Dubai na plaži ispred Hilton Dubai Jumeirah Resorta pred gotovo dvije tisuće obožavatelja. Ovu jedinstvenu glazbenu priču nije propustio ni najbolji tenisač svijeta Novak Đoković!

Vladar regionalne glazbene scene Zdravko Čolić nastupio je ovog vikenda na prekrasnoj plaži ispred Hilton Dubai Jumeirah Resorta te raspjevao gotovo dvije tisuće ljudi.

Koncert naziva Love in Dubai privukao je Čoline obožavatelje sa svih strana svijeta.

U jedinstvenom i emocijama nabijenom trosatnom spektaklu uživali su fanovi iz Abu Dhabija i Katara, ali i Švedske, Turske i Amerike kao i brojni iseljenici iz cijele bivše države.

Bio je ovo prvi put da je neki glazbenik iz naše regije održao veliki koncert u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a oduševljenje održanim nastupom nije krio ni sam glazbenik.

“Bio je ovo poseban koncert! Drago mi je da sam imao priliku nastupiti ovdje pred toliko divnih ljudi i prijatelja koji su pristigli sa svih strana svijeta. Prošle sam godine prvi put posjetio Dubai sa obitelji, a vrlo rado sam se odazvao pozivu organizatora da održimo koncert u ovom zanimljivom i egzotičnom gradu u kojem se sve odvija nezamislivo brzo.” – izjavio je Zdravko Čolić nakon koncerta u Dubaiu te dodao: “Iskoristit ću preostalo vrijeme ovdje i obići sa obitelji sve ljepote grada, a uputit ćemo se i na safari.

Nakon povratka radimo i dalje punom parom. Čeka nas veliki koncert u zagrebačkoj Areni kojem se posebno radujemo.“

Ljubavnu priču u Dubaiju nije propustio ni nabolji tenisač svijeta i još jedna velika legenda Novak Đoković koji je na koncert stigao u pratnji brata Marka, te prijatelja tenisača Marca Stillitana kojeg se povezivalo sa jednom od najljepših sportašica i tenisačica svijeta Anom Ivanović.

Foto: PR FOTO

Nastup u Dubaiju bio je najbolji uvod i posljednja priprema za veliki koncert koji će Zdravko Čolić održati u zagrebačkoj Areni 07. ožujka 2015. povodom Dana žena.

>>Kralj romantike Zdravko Čolić raspametio Osijek

Komentara 3

ME
melinda
15:26 22.02.2015.

Mislim da je on uz nasu Severinu najveca zvijezda balakana i sire i obadvoje doprinose normalizaciji odnosa u regionu i svi im moramo biti zahvalni za sve sto cine za nasu regiju

Avatar Ironman0105
Ironman0105
00:27 23.02.2015.

sramota, katastrofa. Kic i vrhunski neukus. I shvatite vec jednom:nasa je regija Italija, Austrija i Madarska. Sve sto nam je istocno i juzno od nas ne zanima nas, puno smo krvi prolili da se odvojimo od toga, i nikad vise ni u kom slucaju necemo biti dio iste cjeline.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije