Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRI,DVA, JEDAN - KUHAJ!

Zbog sirove rolade ispala vesela Međimurka Karmen

3,2,1 kuhaj
Foto: RTL
1/16
17.12.2019.
u 22:15

Kao najbolje jelo večeri pokazao se Anin orly oslić za koji je dobila ukupno 25 bodova, no dva su joj se boda oduzela zbog nečiste radne jedinice.

U utorak navečer na setu 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' za ostanak u showu borilo se šest natjecateljica koje su standardnim jelima trebale dati dozu inovativnosti, a dama s najmanje bodova na kraju je večeri napustila emisiju.

Finalni je tjedan na setu RTL-ova kulinarskog showa pa zbog toga i zadaci postaju teži, a žiri očekuje puno više od preostalih kandidata. Zbog toga su djevojkama zadali izazov naziva „stepenica više“ u kojem od dobivenog recepta trebaju napraviti nešto novo, kreativno i originalno.

„Finalni je tjedan i neće biti lako, ali dat ću sve od sebe“, kazala je Katica kojoj je možda taj zadatak najteže pao jer joj najbolje odgovaraju tradicionalni recepti. Kako bi djevojkama u studiju bilo lakše, društvo im je pravio voditelj Domagoj Jakopović Ribafish, koji je pripremao tripice od bakalara, a na kraju večeri dobio je i visoke ocjene žirija, no on je i bez toga bio siguran od ispadanja.

Kao najbolje jelo večeri pokazao se Anin orly oslić za koji je dobila ukupno 25 bodova, no dva su joj se boda oduzela zbog nečiste radne jedinice.

„Jako dobro odrađeno, orly dobar, umak jako dobar“, komentirao je Ivan Pažanin, a i Željka Klemenčić se složila da je Anin tanjur vrlo ukusan.

Najslabije ocjene dobila je Međimurka Karmen koja je žiriju poslužila punjenu svinjsku pisanicu.

„Je li to sirovo? Ovo je zaista previše sirovo i to se zapravo ne smije jesti“, kazao je Pažanin, s čim se Karmen složila jer ni ona nije bila sigurna je li dobro obradila meso.

„Osim što nije pečeno, to je veliki komad mesa koji treba izbjegavati. A u ovoj fazi moramo tražiti više od vas“, izjavila je Željka, a Tomislav Špiček se složio da bi jela u ovoj fazi natjecanja trebala biti puno inovativnija. Karmen je za sirovu roladu dobila samo 8 bodova te je tako morala napustiti show 'Tri, dva, jedan - kuhaj!'.

„Odlično iskustvo, puno sam toga naučila, društvo je fenomenalno i sve je dobro. Ponosna sam na sebe jer sam prebrodila strah od kamera, reflektora, nepoznatog i ja sam sebi pobjednica“, rekla je za kraj simpatična Karmen.

U showu je ostalo još šest dama, a koja od njih će iduća napustiti show - pogledajte u srijedu u 20.30 sati na RTL-u!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije