Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Harry se baš ne slaže...

Zbog ove žene Meghan je pokazala ljubomornu stranu i ne želi je blizu

princ harry
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/6
27.08.2019.
u 22:00

Cressida Bonas pozvala je na svoje vjenčanje svog bivšeg dečka princa Harryja koji je dolazak potvrdio, ali Meghan se to nimalo ne sviđa.

Cressida Bonas, bivša djevojka princa Harryja, udaje se za dugogodišnjeg dečka, Harryja Wentwortha-Stanleyja, a čini se kako će jedan od uzvanika biti ni manje ni više nego princ Harry.

Prije njegove sadašnje supruge, Meghan Markle, princ je imao vezu sa spomenutom glumicom, a njihov romantični odnos trajao je dvije godine. Mnogi su očekivali kako će upravo nju princ Harry dovesti pred oltar, ali veza je puknula. Nakon Harryja, pronašla je sreću s agentom za nekretnine, također pripadnikom britanske elite i plemića, s kojim je bila u vezi prije Harryja.

Foto: Press Association/PIXSELL

Cressida i Harry upoznali su se preko princeze Eugenije, njegove sestrične i njezine dobre prijateljice. Vezu su započeli 2012. godine i završili ju 2014. Upravo u tom razdoblju Harry je služio kao vojnik u Afganistanu i unatoč tome uspjeli su održati svoj odnos. Harryja je tada pratio glas problematičnog partijanera, a Cressida je s njim često posjećivala festivale i obilazila noćne klubove.

O njima se počelo pričati da su se zaručili, ali pažnja koju je princ imao na sebi za nju je bio preveliki teret. Nije nikada govorila o njihovoj vezi, ali 2017. je izjavila kako ju "užasno frustrira što ju javnost prepoznaje samo kao Harryjevu bivšu djevojku", osobito jer se probija u filmskoj industriji. Iza sebe ima uloge u četiri filma - Trinity, Doctor Thorne, The Bye Bye Man i Tulip Fever.

Foto: Doug Peters/Press Association/PIXSELL

Njih dvoje ostali su u odličnim odnosima unatoč svemu te je Cressida bila gošća na njegovom vjenčanju s Meghan, a sada će on biti gost na njezinom. Informacija hoće li i Meghan biti na vjenčanju Harryjeve bivše još se ne zna, no prema bliskim izvorima kraljevske obitelji vojvotkinju cijela situacija čini prilično ljubomornom.

Prema govorkanjima mnogih, Meghan nije sretna kada se nađe u blizini bivših djevojaka njezinog supruga, a smetalo joj je i to što su bile pozvane na kraljevsko vjenčanje. Navodno je to razlog zbog kojeg nisu bile pozvane na zabavu nakon crkvenog obreda vjenčanja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije