Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MA LAŽEŠ!

Zbog ove su fotografije svi mislili kako Gobac snima porniće u Italiji

Davor Gobac
Foto: RTL/Screenshot
1/7
09.05.2021.
u 14:54

"To je izašlo u Topu, ja sam fino bio namazan uljem, ležim onako, pored mene komad mortadele... I dolje piše 'Gobac snima porniće u Italiji'", ispričao je Gobac, a zatim otkrio tajnu koju je čuvao preko 30 godina.

U prvoj emisiji novog RTL-ovog showa "Ma lažeš!", doznali smo kako je krajem 80-ih u žutom tisku izašla fotografija uz koju je pisalo kako Davor Gobac snima porniće u Italiji. 

"To je izašlo u Topu, ja sam fino bio namazan uljem, ležim onako, pored mene komad mortadele... I dolje piše 'Gobac snima porniće u Italiji'", ispričao je Gobac, a zatim otkrio tajnu koju je čuvao preko 30 godina. 

"Nakon svih tih godina mogu priznati, ja sam napisao taj članak da bih napravio PR svom Psihomodo Popu koji je tada izdao prvu ploču", rekao je Gobac kako se to odigralo 1988. godine. 

"To je bilo vrijeme kad si se stalno skidao gol", komentirala je Alka Vuica. Iako mu ostali sudionici emisije nisu vjerovali, Gobac je otkriop kako je to istina. 

Na Instagram profilu Retroteke objavljena je ta fotografija čiji je autor Radislav Jovanov Gonzo, a na kojoj se vidi nauljeni Gobac. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Retroteka (@retroteka_)

U prvoj emisiji showa "Ma lažeš" doznali smo još nekoliko zanimljivih anegdota. Glumica Petra Dugandžić s kartice je pročitala tvrdnju: "Zabila sam se autom u rasvjetni stup na uzbrdici te se kugla od rasvjete otkotrljala do Britanca i dovela mi policiju koja je tamo stajala."

Protivnički tim,trebao je utvrditi je li to istina ili ne. "S obzirom na to da sam se vozio s tobom nekoliko puta, ne bih se čudio", šalio se voditelj Rene Bitorajac. 

"Bila sam s dvije frendice, pjevale smo neku pjesmu i htjela sam je ponovno pustiti... Na toj uzbrdici je inače sklisko i onda sam...", pokušavala je Petra ispričati dok su joj Rene, Jan i Alka upadali u riječ.

Potom su je krenuli ispitivati kako je izgledao susret s policijom, ali je Pažanin zaključio da Petra voli lagati. "Ja slušan tu i ne vjerujem. Gdje smo, u Hollywoodu?", komentirao je.

Tim je naposljetku zaključio da Petra govori istinu, a Petra je to i potvrdila! 

VIDEO: Vinko Ćemeraš bio je gost Večernjakove desetke

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

OB
Oblivion
17:14 09.05.2021.

Uvijek jedne te iste gubice, ništa novo, hvalite me usta moja. Dosadni ste ko proljev, nema humora, usiljeni smijeh, jednostavno žalost

SO
sohnahoakasaa
15:48 09.05.2021.

Uhljebljavanje napornog RB mirkoslavkovića. Nadam se da nebu dugo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije