Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncert

Zbog Đorđa Balaševića stvorio se red ispred Lisinskog

Foto: Lisinski
1/7
20.11.2018.
u 13:13

Ulaznice su u 9 sati krenule u online prodaju, a zbog velikog je interesa vrlo brzo došlo do preopterećenja servera

Prije samog otvaranja blagajne, ispred Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog u Zagrebu stvorila se ogromna gužva. Razlog – skorašnji koncert Đorđa Balaševića.


 

Nakon što je u par sati rasprodan koncert koji se održava 11. prosinca, u prodaju su puštene ulaznice za njegov drugi koncert, u srijedu 12. prosinca. U programu Kalendar mog djetinjstva, naslovljenom po njegovu posljednjem romanu autentične forme, Đorđe Balašević publiku će provesti kroz intimne, dirljive i duhovite priče iz svojega i života njemu dragih ljudi.

Omiljeni majstor riječi vodi vas na glazbenu avanturu ispunjenu nezaboravnim tekstovima i melodijama, avanturu punu emocija koja se uvijek željno iščekuje i nikad ne propušta!


 
Ulaznice su u 9 sati krenule u online prodaju, a zbog velikog je interesa vrlo brzo došlo do preopterećenja servera dok se ubrzo stvorio i veliki red ispred blagajne Lisinskog gdje su ulaznice u prodaji od 10 sati.
Ključne riječi

Komentara 26

BU
Budak
13:29 20.11.2018.

U Jugoslaviji su Srbi bili Srbi a Hrvati Jugoslaveni. Ti isti danas slušaju Đoku.

VA
Valer
19:30 20.11.2018.

Đole je majstor a krkani mogu piti apaurine kada vide redove za ulaznice.

DI
Direkt
17:40 20.11.2018.

Koliko bi ih bilo tek da je došao Miroslav Ilić, Ceca ili Mitar Mirić?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije