Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brineta

Zbog nove pjesme Lidija Bačić je promijenila imidž

26.03.2018.
u 13:26

Lidija je s grupom Vigor snimila novu pjesmu "Vino rumeno".

Nakon singla „Jedna je noć“, kojim je najavila izlazak novog albuma „Revolucija“, žena koju zovu „i stas i glas“ Lidija Bačić Lille predstavlja novi singl „Vino rumeno“ ovog puta u suradnji s grupom Vigor.

Prava Dalmatinka, koja je samo za potrebe snimanja ovoga spota iz plavuše postala brineta, i simpatični Slavonci ujedinili su snage u pjesmi koja pršti pozitivinom energijom. Spoj Lidije i Marija, njihovi zarazni osmijesi, vokalne sposobnosti, razigrani karateri i ljubav prema glazbi vidljivi su u svakom djeliću pjesme.

Spot za pjesmu „Vino rumeno“ sniman je u Zagrebu, još jednom pod redateljskom palicom Darija Radusina. Aranžman su radili Raay i Krešo Tomac, dok tekst potpisuje već provjereni tekstopisac i izvrstan producent Fayo. Upravo se na Fayinu ideju rodila ova suradnja za koju kaže da je pravo osvježenje jer si glasovi Lidije i Marija Rotha jako pašu.

 

Komentara 6

AD
adler77
17:32 26.03.2018.

Samo mješaj lidija...

SP
sputnik57
13:42 26.03.2018.

Kad ćemo u jednom spotu vidit da nisi izbacila sise i guzice? Na tome ti se i zasniva tzv. karijera.

DA
DarthVader
18:25 26.03.2018.

Dobra

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije