Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Khloe Kardashian

Zbog njegovog preljuba rodila je ranije, a sad joj je priredio novi skandal

Foto: PA/Pixsell
1/4
01.05.2018.
u 16:43

Lani Blaire, ljubavnica Tristana Thompsona, navodno je trudna i Tristan je lud za Lani i to ne pokušava sakriti.

Khloe Kardashian nedavno je postala mama, a njen dečko Tristan Thompson priuštio joj je najgore razdoblje u životu.

Zbog otkrića da je vara i da je to radio tijekom njihove veze i dok je bila trudna Khloe je njihovu djevojčicu rodila prije termina.  Ona i njihova kći True borave u kuću u Clevelandu iz koje je Khloe izbacila Tristana, a on joj je sada priredio novi šok.

Naime, navodno je i njegova ljubavnica Lani Blaire trudna, a njegovi prijatelji su za In Touch weekly rekli kako Tristan uopće ne skriva koliko je lud za Lani.

Čak joj je dao i  ulaznice za utakmice svog košarkaškog tima i to za sjedala koja su prije uvijek bila rezervirana za Khloe. 

Komentara 1

Avatar comparator
comparator
23:22 01.05.2018.

Pijani mornar povratio je nakon što se je otreznio čitajući gluposti takozvanih ozbiljnih novina i njenih portala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije