Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
udala se nina mia čikeš

'Zbog nervoze sam ciljano pobjegla na drugi kontinent'

Instagram screenshot
11.08.2018.
u 17:11

Zgodan par pred oltar je, u pravoj filmskoj maniri, stao u Las Vegasu

Atraktivna zagrebačka arhitektica Nina Mia Čikeš, poznata i po svom istančanom modnom ukusu, u Americi se vjenčala za svog dečka Ivana Jelčića. Zgodan par pred oltar je, u pravoj filmskoj maniri, stao u Las Vegasu. U jednostavnoj dugoj satenskoj vjenčanici i s diskretnim velom, Mia je bila posebna u vrućoj pustinjskoj noći, a važnu odluku komentirala je za Večernji list:

-  Iako sam zbog nervoze ciljano pobjegla na drugi kontinent, ništa me nije uspjelo zaobići prije samog vjenčanja. Bilo je opušteno, nasmijano i iskreno smo se zabavili. Na kraju, bilo je i intimno, što sam i željela. Ali haljina je morala biti teatralna bez obzira na sve navedeno - rekla je simpatična Zagrepčanka koja je na svom Instagramu objavila fotografiju sa suprugom i kumovima.

Avantura preko bare mladim pustolovima ostat će u lijepom sjećanju jer su obišli i Teksas, Grand Canyon National Recreation Area, Kaliforniju i mnoga druga mjesta, a osim automobilom, vozili su se i helikopterom. Da su u vezi, saznalo se početkom travnja i tada je Mia otkrila: “Jako smo zaljubljeni, hvala dobrim prijateljima koji su nas upoznali”.

Kako su oboje ludi za putovanjima, u veljači su posjetili Afriku, a posebno su ih oduševili Marakeš i Maroko.

>> Pogledajte video - Gdje su i što danas rade zvijezde 1. hrvatskog realityja

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar __MAX__
__MAX__
19:56 11.08.2018.

Poznatiji sam ja preko ovog portala nego ovo dvoje upravo vjencanih. U svakom slucaju zelim im srecu.

DO
dopizdilomi
17:45 11.08.2018.

"Novinari", znate li da se udala Ivana Reisner?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije