Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽI SE PRIMJERAK VIŠE

Prodaja je 'eksplodirala': Svi žele čitati intervju s prvom damom Francuske

Foto: Reuters
1/10
27.08.2017.
u 18:59

Brojka prodanih primjeraka vjerojatno će još rasti no već sada predstavlja nedostižan rekord u posljednjih deset godina

Zadnji broj ženskoga časopisa Elle, kojega je dio posvećen Brigitte Macron, supruzi francuskoga predsjednika, prodan je u rekordnoj nakladi u zadnjih deset godina, preciznije u više od 530.000 primjeraka, izvijestio je Journal du Dimanche koji pripada istome nakladniku Lagardereu. 

U broju koji se u prodaji pojavio 8. kolovoza, Brigitte Macron je s novinarkom časopisa javno razgovarala prvi put otkako je njezin suprug 7. svibnja izabran na dužnost.

Foto: Facebook/ Naš potok

Među ostalim, na desetak stanica intervjua prva dama Francuske otkrila je i dio priče o svojim prvim koracima u Elizejskoj palači. 

Brojka od 530.000 prodanih primjeraka vjerojatno će biti i veća, no već sada predstavlja rekord za razdoblje od posljednjih deset godina.

1/8

Na društvenim je mrežama intervju s Brigitte Macron zabilježio 30 milijuna pregleda, piše Journal du Dimanche, uz opasku da je velik interes polučio i izvan Francuske, osobito u Sjedinjenim Državama te u Njemačkoj. 

Komentara 16

SO
SoloHan
19:53 27.08.2017.

Pedofilka u transformaciji prema bakalaru

Avatar Idler 3
Idler 3
19:31 27.08.2017.

Milijuni žena v srednjim godinami štele bi si najti kakšneg mlajšeg ždrijepca....eto, to je tajna njenog intervijua >;-))

RO
robertek
20:20 27.08.2017.

Pedofilka, čista, trebala je biti u zatvoru da se zakon provodi za nju kao i za siromahe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije