Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Omiljeni glumac

Zbog Fernanda su se 90-ih gledale sapunice, a sada ima 52 i izgleda ovako

Foto: Youtube Screenshot
1/6
23.09.2018.
u 12:48

Fernando Colunga uživao je veliku popularnost zbog sapunica u kojima je glumio, a nedavno je raskinuo unosan ugovor jer nije htio glumiti sporedni lik.

Prije ere turskih sapunica 90-ih je vladalo razdoblje meksičkih telenovela i još uvijek se sjećamo "Esmeralde", "Otimačice", "Odavde do vječnosti"...

U svim ovim serijama glumio je i Fernando Colunga kojeg su žene obožavale. Ovaj danas 52-godišnji glumac više nije  često lice na TV ekranima jer je Televisa prekinula s njim ugovor i to zato što je odbio ulogu u jednoj humorističnoj seriji.

Ta uloga navodno mu je trebala vratiti staru slavu, ali Fernando je tu sporednu ulogu odbio i bio je arogantan prema producentici.
Ona mu je rekla pak kako više nije u godinama kada može birati uloge i time je još više razbjesnila glumca.

Nakon njihove svađe Televisa je raskinula ugovor s glumcem, a on je prekidom tog radnog odnosa ostao bez 115 tisuća dolara koliko je dobivao svaki mjesec kao plaću. 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Buenas tardes 😎😂✌👍😉🌝

A post shared by Fernando Colunga (@fernandocollunga) on

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Feliz 2018 😎✌😂🌞🎉🎈🎇🎆

A post shared by Fernando Colunga (@fernandocollunga) on

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Buenas tardes! Espero mis amores tienen una espléndida sábado.

A post shared by Fernando Colunga (@fernandocollunga) on

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Buenas tardes disfrutando después de un baño ahora para disfrutar de Domingo

A post shared by Fernando Colunga (@fernandocollunga) on

 

Gubitak te svote ne zabrinjava ga previše jer je jedan od najbolje plaćenih meksičkih glumaca i na računu ima 18 milijuna dolara.
Ovaj 52-godišnjak jako drži do svog izgleda i zbog toga uživa i dalje popularnost kod ženske publike, a magazin Glamour dvije godine zaredom proglasio ga je najseksepilnijim glumcem u Meksiku.

Fernando se nikada nije ženio, a jedno vrijeme kružila je i glasina da je homoseksualac što je on demantirao. 

Ove turske serije su bile najgledanije

Komentara 1

SA
samoborka
17:08 23.09.2018.

bas su zgodni ti meksicki i ostali strani glumci. Kod nas su svi beki bradati i masni. A pogotovo je zadivljujuc klosarski look dvojice brace Navojec.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije