Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostvarenje sna

Zbog Celebrity MasterChefa Bernard iz SOS Dječjeg sela Lekenik postat će profesionalni kuhar

Celebrity Masterchef
Foto: Nova TV
09.05.2014.
u 11:54

Popularni show humanitarnog je karaktera, naime Nova TV i Celebrity MasterChef omogućit će učeniku srednje ugostiteljske škole, smjera kuhar, da se obrazuje i da ostvari svoj san, da postane vrhunski profesionalni chef.

Iz tjedna u tjedan pratimo kako kandidati showa Celebrity MasterChef otkrivaju svoje kulinarske sposobnosti, ali i kako se natječu za titulu najboljeg amaterskog kuhara iz svijeta poznatih.

Popularni show humanitarnog je karaktera, naime Nova TV i Celebrity MasterChef omogućit će učeniku srednje ugostiteljske škole, smjera kuhar, da se obrazuje i da ostvari svoj san, da postane vrhunski profesionalni chef.

Radi se o sedamnaestogodišnjaku Bernardu iz SOS Dječjeg sela Lekenik koji gaji veliku strast i ljubav prema kuhanju. Nova TV i Celebrity MasterChef financirat će njegovo daljnje školovanje u kulinarskom institutu Kul In kako bi mu omogućili vrhunsko obrazovanje i priliku ostvarenja profesionalnih ambicija. Mladi kuhar dobit će priliku školovati se u ovom priznatom institutu, i to u sklopu programa 'Profesionalni kuhar talijanske kuhinje'.

- Nova TV i MasterChef cijene znanje i obrazovanje, te kulinarstvo kao profesiju. Zato smo posebno ponosni na humanitarnu nagradu show-a Celebrity MasterChefa te ćemo s veseljem pratiti put i napredak danas mladog ambicioznog kuhara, a uskoro, nadamo se, poznatog i cijenjenog profesionalnog chefa. – izjavio je George Makris, direktor programa Nove TV.

SOS Dječje selo Hrvatska u svom radu daje veliku važnost na daljnje školovanje i edukaciju mladih koji su našli svoj dom u SOS dječjim selima.

- Važno nam je da se prepozna potreba za ulaganjem u ove mlade i ambiciozne ljude. Našim mladim osobama želimo da razviju svoje snage, vjeru u sebe, budu vrijedni i odgovorni, nikada ne prestanu učiti. Želimo im da budu sretni i uspješno kroče  stazama života. Jako smo zahvalni što je Nova TV izdvojila velika financijska sredstva u razvoj kulinarskih vještina naše mlade osobe na institutu Kul In.' – izjavio je Davor Keglević, Bernardov odgajatelj.

Kulinarski institut Kul In je privatna škola kulinarskih vještina i menadžementa čija je misija osigurati svojim polaznicima profesionalno kulinarsko obrazovanje.

- Kulinarstvo je profesija koja pruža veliko zadovoljstvo, ali i traži ozbiljna odricanja za koja je potrebno imati puno ljubavi i želje za radom. Upravo iz tih razloga u cilju nam je potaknuti i pomoći vrijedne, ambiciozne mlade osobe da dobiju kvalitetne temelje i obrazovanje koje će im otvoriti vrata za uspješnu i perspektivnu karijeru, rekao je chef Zdravko Perić.

>>Celebrity Masterchef: Tko su najveći neprijatelji za kuhinjskim pultom

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije