Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠE VIJESTI

Zbog bolesti otkazan koncert grupe Skunk Anansie na InMusicu

skunk
Foto: Pool Roma/IPA/PIXSELL
1/3
21.06.2016.
u 20:42

Kawasaki 3p nastupit će u 21:00 h na Main stageu

Nastup megahit-grupe Skunk Anansie na zagrebačkom InMusicu je otkazan zbog bolesti izvođača, priopćili su danas organizatori.

"Kawasaki 3p nastupit će u 21:00 h na Main stageu. Kupce dnevnih ulaznica (21.6.2016.) koji su ulaznicu kupili isključivo radi Skunk Anansie te odustanu od današnjeg dolaska molimo da sačuvaju svoje neiskorištene ulaznice. Grupa My Baby odsvirat će dodatni set na OTP world satgeu, u terminu koji je ranije bio predviđen za Kawasaki 3p", navodi se u priopćenju.

>> Pogledajte kako je prošao prvi dan 11. InMusica

>> Zagreb s nikad više manifestacija očekuje premašivanje lanjskog turističkog prometa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije