Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrili tajne

Zavirili smo iza kulisa priprema za modnu reviju ELFS-a

Foto: Promo
1/10
10.10.2019.
u 08:03

Savršeno jednostavno glačanje san je svakog kreatora pogotovo kada je pred modnu reviju potrebno do savršenstva izglačati cijelu kolekciju, a ELFSima je taj san, budući da su dvojac, ostvaren duplo.

Iako nas od novog ELFS modnog spektakla dijeli svega nekoliko sati, u svakom pogledu sve je spremno i savršeno izglačano kao i treba biti na prezentaciji novih kolekcija.

Glavnu ulogu u ovom potonjem imao je Philips kao ponosni partner modnog dvojca koji se za savršenu prezentaciju najnovije kolekcije upravo odlučio pomoći PHILIPS-ovim PerfectCare Elite Plus parnim postajama.

Savršeno jednostavno glačanje san je svakog kreatora pogotovo kada je pred modnu reviju potrebno do savršenstva izglačati cijelu kolekciju, a ELFSima je taj san, budući da su dvojac, ostvaren duplo. PerfectCare Elite Plus Philipsova je najmoćnija i najbrža parna postaja s izuzetno laganim glačalom i DynamiQsenzorom. Uz Philips parne postaje glačanje im je postalo jednostavno i brzo.


 

''S ovim parnim postajama glačajte sve tkanine bez straha od progorijevanja čak i ako zaboravite ugasiti glačalo i ostavite ju na predmetu koji glačate. Ukoliko još nemate ovu parnu postaju, vrijeme je da provjerite kako glačanje može biti jednostavno,''  izjavio je samo par sati prije  velike samostalne revije Aleksandar Šekuljica.


 ''Snažna, neprestana para s lakoćom savladava nabore i na najdebljim tkaninama. Tvrdokorni nabori nestaju naočigled kada jednom primijenite dodatnu količinu pare tamo gdje je potrebna. Ta dodatna para savršena je i za okomitu primjenu kako bi ste uklonili nabore sa osjetljive odjeće ili osvježili odjevne predmete,“'izjavio je Ivan Tandaric

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije