Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dan koji će pamtiti

Zasvirao je svoju gitaru na trgu, a onda mu je prišao slavni pjevač

seal i ulični pjevač
Foto: Screenshot/YouTube
04.07.2016.
u 10:08

'Stvarno si me dotaknuo, imaš nevjerojatan glas', rekao je poznati glazbenik uličnom sviraču

Poznati britanski glazbenik Seal oduševio je uličnog pjevača u Montrealu. Naime, mladić je, kao i obično, došao na trg gdje svira za novac. U svom statusu na Facebooku podijelio je trenutak koji će mu vjerojatno zauvijek ostati u sjećanju.

Kaže da je to bio sasvim uobičajeni dan. No, u jednom trenutku, kada je odsvirao jedan od svojih setova, prišao mu je čovjek i rekao: "Stvarno si me dotaknuo, imaš nevjerojatan glas". Odjednom je, kaže, prepoznao taj glas te pogledao njegovo lice. "Oprostite, jeste li vi Seal?" pitao je mladić pomalo šokiran, dok mu je ovaj tiho rekao da je to upravo on.

 Ljudi su se brzo počeli okupljati oko njih shvativši da je riječ o slavnom glazbeniku, tražili su ga autogram i željeli se fotografirati s njim. Mladi ulični svirač ostao je još više iznenađen kada mu je Seal prišao i zatražio da zajedno otpjevaju duet.

"Naravno! Ali koju pjesma?" iznenađeno je upitao ulični svirač. "Zapjevajmo 'Stand by me'", rekao mu je Seal. "Bio sam malo preplašen, ali poslije je sve nestalo", ispričao je mladi svirač. Kada su se dojmovi smirili, na svom Facebooku opisao je događaj koji nikada, vjerujemo, neće zaboraviti.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar urbanjungle
urbanjungle
14:53 04.07.2016.

To je pjevanje a ne meketanje naših estradnjaka.

MA
mahala
15:26 04.07.2016.

Sada slijede tipično Hrvatski, negativni komentari ! Jedan je već napisan ! Naravno sve što je dobro nevalja ! Ali naprotiv moj komentar je Bravo !

MR
mrfloyd
17:43 04.07.2016.

Fora!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije