Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hvarska avantura

Zaštitar Harryju posudio novac, cure ga ignorirale

'HARRY'
Foto: VL
1/3
30.08.2011.
u 19:28

Britanski list Daily Mail objavio je fotografiju na kojoj su Harry, njegov prijatelj Tom Inskip i dvije djevojke, Ana Simović i Svetlana Gavrilović, koje za sebe kažu da su modeli.

Britanski list Daily Mail i jučer je velik dio prostora posvetio tulumarenju princa Harryja na Hvaru. Objavili su i fotografiju na kojoj su Harry, njegov prijatelj Tom Inskip i dvije djevojke, Ana Simović i Svetlana Gavrilović, koje za sebe kažu da su modeli.

– Harry je bio pravi kavalir, vrlo uljudan i pristojan – kazala je Svetlana, koja se predstavila kao L'Oréalov model, te dodala:

– Princ nam je sam prišao i pozdravio nas. Ostale smo iznenađene kako je pristupačan, ali i lud kad je zabava u pitanju.

Sanja Britt Jusić, glasnogovornica kluba Veneranda, gdje je 26-godišnji član britanske kraljevske obitelji sa subote na nedjelju tulumario, za Daily Mail je rekla kako je princ pio tekilu i cijelu noć skakao u bazen.

– Taj bazen inače nije predviđen za kupanje, ali on se tako dobro zabavljao da ga je bilo nemoguće spriječiti. Najviše me brinulo da se ne prehladi pa sam mu dala majicu s logom kluba i izgledao je kao naši konobari – ispričala je Sanja. Osim tekile, princ je ispijao votku i pivo, a prilikom jedne od posljednjih narudžbi shvatio je da više nema novca.

– Konobar nije znao tko je on i ništa mu nije bilo jasno, situaciju je riješio Harryjev zaštitar koji mu je dao 200 kuna – kaže Britt Jusić.

Prema njezinim riječima, djevojke su se na početku ponašale prilično hladno i nisu baš reagirale na njegove zavodničke pokušaje. Tek kad su shvatile da je riječ o princu, prišle su mu na plesnom podiju i koketirale s njim.

Ključne riječi

Komentara 20

Avatar Mihac™
Mihac™
20:01 30.08.2011.

a nigdje ne piše kolika je tarifa tim takozvanim modelima

Avatar Niškorist
Niškorist
20:17 30.08.2011.

Modeli za k.... !

MU
mala ulica
21:49 30.08.2011.

The house of Sachsen Gotha su se zainteresirali za Hrvatsku? Ok, welcome to Croatia! Da vidiš ča je lipega poli nas. Good save the Queen.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije