Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVIO PRSTEN

Zaručio se Marko Grubnić: 'Sreća je voljeti i biti voljen'

Marko Grubnić
Foto: Instagram
1/7
06.07.2020.
u 11:21

Marko je na Instagramu pokazao zaručnički prsten optočen smaragdima i dijamntima, a među prvima su mu čestitale Maja Šuput, Sonja Kovač i Matija Vuica

Modni stilist Marko Grubnić pohvalio se kako se zaručio. Grubnić je na Instagramu objavio fotografiju zaručničkog prstena optočenog smaragdima i dijamntima, a pozirao je uz stol prepun crvenih ruža, te je nazdravio šampanjcem. 

- Samo je jedna sreća u životu. Voljeti i biti voljen. Rekao sam da. To je više od ljubavi - napisao je Marko pokraj fotografije. 
Podsjetimo, Marko je početkom godine iznenadio javnost najavom kako se namjerava oženiti. Budući da je vjenčanje bilo najavljeno u inozemstvu, korona mu je malo poremetila planove, pa je morao pomaknuti datum. Za In Magazin je najavio i kako bi vjenčanje trebalo izgledati. 

Foto: Instagram screenshot

- Ja sebe vidim, ne znam da li baš u bijelom, ali u jako svijetlom, jako prozračnom, neformalnom. Već sam rekao da neću imati odijelo i leptir-mašnu. Vrlo vjerojatno ne, jer je to nekako naša želja da vjenčanje bude opušteno i da ga pamtimo cijeli život. Ne želim pamtiti da me žuljala cipela. Sve će biti svijetlo, bijelo i nadam se samo tirkizno more. To je to - kazao je Grubnić koji je odmah dobio brojne čestitke prijatelja. Među prvima mu se javila Maja Šuput, a uz nju Sonja Kovač, Matija Vuica i druge poznate osobe. 

Marko Grubnić
1/15

Marko je otkrio i kako je smisao za modu naslijedio od svoje majke Branke koja je uvijek bila dotjerana. "Ja ne pamtim da je ona ikad izašla u dućan po kruh, a da nije imala štikle na sebi, da nije bila namazana. Tu nekakvu estetiku, tu nekakvu naviku za oblačenje i za lijepo jednostavno je prenijela na mene. Ja sam siguran da za ovo sve što vidite mogu zahvaliti svojoj mami. Tu sad ne mislim samo na odijevanje. Ja se sjećam kao klinac da je mene mama uvijek fenirala, uvijek sam bio čist, uredan i tako dalje. Nije se moglo dogoditi da ja sad postanem neki kamiondžija koji ne mari za to što će obući, rekao je stilist. 

 

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
16:34 06.07.2020.

Pa koga taj ženi?

DU
Deleted user
15:41 06.07.2020.

Sretno njemu i zaručnici te puno djece u braku!

CR
crocop98
16:39 06.07.2020.

Grubnića sam gledao na podcastu inkubator.Sasvim ugodan i ok lik mi se čini. Kao heteroseksualac ,želim mu svako dobro sa partnerom sa kojim se zaručio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije