Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZNATI GLUMAC

Žarko Potočnjak: Obnoviit ću staru štalu i pretvoriti je u amfiteatar

Žarko Potočnjak
Foto: Scena.hr
1/3
26.09.2017.
u 16:15

- Prvi radovi su gotovi, a cilj je da napravim jedan lijepi amfiteatar. Baš je takva konfiguracija terena. Želja mi je da se tamo možda odigra i neka predstava. Mjesto je pogodno za glumačke radionice. Napravio bih desetak kreveta kako bi studenti mogli sudjelovati na takvim radionicama - kazao je Potočnjak

Glumac Žarko Potočnjak posljednjih godina živi na svom imanju na Okiću. Kako je kazao u razgovoru za Scena.hr, posebno je zadovoljan štalom koju pretvora u pravi amfiteatar u kojem će se moći održavati predstave.

- Prvi radovi su gotovi, a cilj je da napravim jedan lijepi amfiteatar. Baš je takva konfiguracija terena. Želja mi je da se tamo možda odigra i neka predstava. Mjesto je pogodno za glumačke radionice. Napravio bih desetak kreveta kako bi studenti mogli sudjelovati na takvim radionicama - kazao je Potočnjak i dodao kako je napravio i vanjski jacuzzi.

Glumac je na Okić preselio jer je, kako kaže, želio mirno mjesto za sebe. Trenutno snima seriju "Ko te šiša", koju ćemo ove jeseni gledati na HRT-u.

- Igram šegrta Iveka, koji je stara frizersko-brijačka škola. Moj lik se protivi svim novotarijama. Takvih brijača više nema - rekao je glumac i dodao kako ga je igranje u seriji vratilo u djetinjstvo.

– Ja sam kao desetogodišnjak išao u takve brijačnice. I znam kako je to izgledalo – čitale su se novine, pričalo se o politici… Puno društvenog života se odvijalo u brijačnicama – prisjetio se Potočnjak za portal Scena.hr.

Komentara 1

GO
goga12
16:36 26.09.2017.

"Obnoviit ću staru štalu i pretvoriti je u amfiteatar." Samo ću kazat: po partizansku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije