Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAŠA VIOLONČELISTICA

Žari i pali usred Beograda! Ana Rucner u izazovnom kombinezonu nije nikome promaknula

Ana Rucner on the set of the Grand Special show on Grand Television.Ana Rucner na snimanju emisije Grand specijal na Grand televiziji.
Foto: M. M./ATAImages/PIXSELL
1/9
10.10.2020.
u 08:00

Violončelistica Ana Rucner bila je u Beogradu na snimanju emisije "Grand Specijal" gdje je zasvirala s orkestrom. Atmosferu je zapalila svojim glazbenim talentom, kao i crvenim kombinezonom s velikim prorezom na obje strane bedara. Izazovno izdanje nije nikome moglo promaknuti tako da su prisutni u studiju, ali i u publici, bili oduševljeni pojavom naše svjetski poznate violončelistice. Raspuštene kose i crvenim ružem na usnama jednostavnu je kombinaciju učinila spektakularnom, a prorezi na njenim bedrima sezali su visoko uz nogu. Bivša supruga Vlade Kalembera oduševila je publiku i pozirala prije i poslije nastupa. Pozirala je i s orkestrom koji ju je pratio tijekom snimanja.

Ključne riječi

Komentara 4

GO
Gorann
09:57 10.10.2020.

Pardon sad vidim da je u Srbiji osim nogu počela pokazivati i guzicu, tamo se ipak treba "potruditi" za malo novca. Baš joj je kriza!

GO
Gorann
09:55 10.10.2020.

Opet ova prostitutka što spava s načelnicima općina i gradova i zgrće javni novac pokazujući noge. Izgleda ponestalo novaca pa počela iskakati iz paštete.

SA
samoborka
10:34 10.10.2020.

Usred Beča velite? Londona? Rima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije