Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'KAO DA SI OSTALA U 90-IMA'

Žari i pali u 5. desetljeću! Minei nakon posljednje fotke ne prestaju stizati komentari

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/8
08.01.2021.
u 18:46

Renata Končić Minea prije 25 godina cijelu je regiju zarazila hitom "Vrapci i komarci".

Voditeljica InMagazina Nove TV Renata Končić Minea u petom desetljeću ne prestaje dobivati komplimente na račun svoje mladolikosti. Obožavatelji su oduševljeni posljednjom fotografijom iz studija emisija koja okuplja brojne gledatelje.

Foto: Instagram screenshot

"Fantastična si. Kao da si ostala u 90-ima kad si žarila i palila klubove", "Joj teta Renata", "Kakva žena", "Dama" samo su neki od komentara koju je vesela i nasmijana 43-godišnjakinja dobila od svojih obožavatelja na Instagramu.

Ovo ljeto pjevačica i voditeljica našla se u neugodnoj situaciji i postala je žrtve krađe identiteta na internetu i upozorila je na to svoje obožavatelje. - Nažalost sve češće se događa da javnim osobama netko ukrade fotografije i iskoristi ih za lažne reklame. Nisam ni prva niti zadnja kojoj se to proteklih dana dogodilo. Meni su ne samo neovlašteno ukrali fotografije već ih i iskoristili za seriju fotomontaža, lažne oglase i lažni Instagram profil, a sve u svrhu prodaje proizvoda s kojim nemam nikakve veze niti ga koristim - upozorila je tada Minea, a nažalost nije bila jedina poznata osoba kod nas koja se našla na meti kradljivaca identiteta na internetu.

Komentara 8

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
19:36 08.01.2021.

Hvala što nas trujete svaki dan razno raznim pevaljkama, cajkušama, nazovi-selebritijima, nazovi-aktivisticama, nazovi-spisateljicama i glumičicama koje uglavnom po cijele dane spavaju . Molim da organizirate neku humanitarnu akciju kako bismo dotičnima uredili stanove, jer eto neke s čašama šampanjca u vina sjede ispod štokova. Strašnooooo, teško je zamisliti tu tragediju, nikome ne želimo?

Avatar drug Joža
drug Joža
20:23 08.01.2021.

Kako kaže Borat: najs, najs, hau mač?

NE
Nepokolebljiv
21:09 08.01.2021.

Glavno da je pokazala “razdjeljak” izmedu Droopy i Saggy.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije