Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tek joj je 30

Zanosna Diletta proslavila rođendan, uska haljina jedva je zadržala njezine obline

Diletta Leotta
Foto: www.instagram.com/dilettaleotta
1/8
19.08.2021.
u 16:26

Voditeljicu su povezivali s nogometašem Zlatanom Ibrahimovićem nakon što je prošle godine prekinula vezu s boksačem Danieleom Scardinom Torettom, no Dilettino srce osvojio je poznati turski glumac Can  Yaman (31).

Talijanska novinarka i voditeljica Diletta Lotta proslavila je 30. rođendan, a djelić slavljeničke atmosfere podijelila je na društvenim mrežama.

Zanosna Talijanka za ovu prigodu odabrala je usku, mini, šljokičastu haljinu s prorezom i dekolteom, a kosu je podignula u visoki rep.

-Tek mi je 30- napisala je Diletta uz fotografije na kojima pozira uz raskošnu rođendansku tortu. Novinarku na društvenim mrežama prati gotovo 9 milijuna ljudi, a fotografije je skupila preko milijun lajkova i čestitki obožavatelja.

Podsjetimo, voditeljicu su povezivali s nogometašem Zlatanom Ibrahimovićem nakon što je prošle godine prekinula vezu s talijanskim boksačem Danieleom  Scardinom Torettom, no Dilettino srce osvojio je poznati turski glumac Can Yaman (31).

Glumac je njihove zajedničke fotografije prvi puta na društvenim mrežama objavio početkom ove godine kada je u stigao u Italiju zbog snimanja serije "Sandokan" i reklame za tjesteninu, a mnogi su bili uvjereni kako je njihova veza zapravo samo marketinški trik što su oni opovrgnuli strastvenim fotografijama s ljetovanja u Bodrumu.

Foto: profimedia
Podsjetimo, Leotta je jedna od omiljenih talijanskih novinarki, a proglašena je i jednom od najljepših žena u svojoj branši, a Can je jedan od naj omiljenih turskih glumaca kojeg obožavaju žene diljem svijeta.

VIDEO>>Marko Grubnić otputovao u šoping privatnim zrakoplovom

Ključne riječi

Komentara 9

EP
Epil
17:03 19.08.2021.

Sponzorusa.

DU
Deleted user
18:44 19.08.2021.

Obline poput Dilettine mogu se dobiti puno jeftinije ali ovi napaljeni bogataši-preko-noći to ne kuže. Dokaz da lova ne ide najpametnijima

DM
drazen.muhvic
18:13 19.08.2021.

Ono kada se feministice ljute što muškarci (većina njih) žene tretira kao komad mesa. Nisu muškarci baš uvijek krivi za to. Kriva je i Diletta (i još mnoge takve)...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije