Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUBABU DESIGN

Zanimljiva proljetna kolekcija splitske dizajnerice

Bubabu design
Foto: Antonio Stipinović
1/10
25.02.2019.
u 13:33

Prirodni materijali, žoržeti, viskoza, uvijek dobrodošli i lako primjetljivi cvjetni uzorci, sve su to elementi ove slatke modne priče čiji nastavak s nestrpljenjem očekuju brojne ljubiteljice mode,

Mlada splitska dizajnerica Gorana Milaković polako ali sigurno korača domaćom modnom scenom. Za prve toplije dane pripremila je nešto drugačije i odvažila se predstaviti svoju ideju kroz jarke boje i neobične krojeve, u kojima nitko ne može poći nezamijećen.

Njezine su maštovite i odvažne kreacije pronašle put do mnogih žena koje su upravo u njezinim idejama i brendu Bubabu design, pronašle svoje favorite. Kolekcija koju je osmislila za nadolazeće proljeće, samo je dio onoga što sprema, a i sama kaže kako su je na ove kreacije inspirirale upravo razigranost i proljeće. Kolekcijom prevladavaju senzualne, duge haljine, neobične bluze, u kojima će se svaka žena osjećati ženstveno i zavodljivo.

Prirodni materijali, žoržeti, viskoza, uvijek dobrodošli i lako primjetljivi cvjetni uzorci, sve su to elementi ove slatke modne priče čiji nastavak s nestrpljenjem očekuju brojne ljubiteljice mode, koje prije svega, kroz ono što nose, jasno pokazuju svoj karakter i neustrašivost.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije