Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon svadbe dijete

Žanamari trudna tri mjeseca: Presretni smo

žanamari lalić
Foto: Instagram
1/8
19.11.2014.
u 09:31

Žanamari Perčić i njen suprug Mario iznenadili su se kada su saznali da je pjevačica trudna, iako su bebu priželjkivali mjesecima...

Iako su htjeli prinovu, Žanamari Perčić i njen suprug Mario svejedno su se iznenadili kada su saznali da je pjevačica trudna.

Žanamari je to otkrila magazinu Story, a trudna je tri mjeseca. – Nekoliko mjeseci nadali smo se trudnoći, ali je svejedno to bilo veliko iznenađenje. Osjećaj sreće i spoznaja da je to prvi dan ostatka tvog života koji nosi goleme promjene unijeli su mi dozu pozitivnog nemira. Ne znaš što te očekuje. Svaki je dan novi izazov i doznaš nešto o sebi. U trudnoći ne raste samo beba unutar žene nego i žena sama odraste na jedan nov način, rekla je Žanamari.

Otkrila je i da je Mario bio oduševljen vijestima. – Bio je sretan kao malo dijete, a kako je bio na poslu, jedva je dočekao kraj radnog vremena. Otkako smo se upoznali, Mario nije oklijevao ni u čemu, uvijek je rado preuzimao inicijativu, rekla je pjevačica.

Obiteljsko gnijezdo planiraju saviti u Tučepima, gdje se sve već sprema za dolazak bebe.

Foto: Facebook/ Naš potok

>>Žanamari oduševila fanove selfijem u mrežastim čarapama

>>Žanamari Lalić udala se za pet godina mlađeg dečka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije