Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PJEVAČICA OBEĆALA

Žanamari: Spremna sam fotkati se bez gaćica ako uđemo u finale!

Žanamari Perčić
Foto: Instagram
1/4
03.07.2018.
u 11:46

– Obećala sam ekipi sinoć da ću, KAD uđemo finale, opaliti fotku u gaćicama na kockice! Ako ih nađem, a ako ne, onda ću bez njih. Iako su mi presmiješne te seksi fotke u dresovima, obećanje girl crewu moram ispuniti – napisala je Žanamari.

Pjevačica Žanamari Perčić vatrena je navijačica Vatrenih, a fanovima na Instagramu obećala je da će se, ako naša reprezentacija uđe u finale, fotografirati u gaćicama na kockice ili čak bez njih ako ne pronađe gaćice u hrvatskim bojama.

– Ovako Žaky gleda tekmu. Za vatrene samo red carpet style. Obećala sam ekipi sinoć da ću, KAD uđemo finale, opaliti fotku u gaćicama na kockice! Ako ih nađem, a ako ne, onda ću bez njih. Iako su mi presmiješne te seksi fotke u dresovima, obećanje girl crewu moram ispuniti! Tako da neće biti fishing for likes, nego obaveza prema široj obitelji nakon opakog nagovaranja – napisala je Žanamari pokraj fotografije u izdanju u kojem je gledala utakmicu Hrvatska – Danska.

Uslijedili su brojni komplimenti, ali i mudri savjeti njenih fanova. Tako joj je jedan pratitelj predložio da oboji bikinu zonu u kockice jer ionako nitko neće primijetiti razliku.

Žanamari Perčić
1/10

 

Ključne riječi

Komentara 20

KO
koki
12:02 03.07.2018.

A ja predlazem, ako udjemo u finale da sa cijelim timom snimis filmic i nadmasis nasu cuvenu Sevke

KA
kažemja
12:02 03.07.2018.

Ali mora se vidjeti klitić!

DU
Deleted user
12:41 03.07.2018.

Ako Žanamari kao članica Mense sa potvrđenim visokim IQ dolazi na ovako genijalnih ideja nama tupanima istaje samo woow !!! Koja kreacija koji briljantni um , nedokučivo nekoj priglupoj starleti ili wagsici !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije