Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vruće izdanje

Žanamari se isprsila i postavila trik pitanje, pratitelji imali neočekivani odgovor

Foto: Instagram
1/4
26.07.2019.
u 18:20

Dok neki uspješno odmaraju na Jadranu, Žanamari Perčić se ne može time pohvaliti.

Zbog poslovnih i obiteljskih obaveza, Žanamari Perčić nema vremena za ljetno uživanje, premda živi na moru. U zadnjoj Instagram objavi pozira u ružičastom badiću i crnom pareu koji naglašava njezino poprsje.

- Trik pitanje za nas koji živimo na moru: Koliko ste se puta okupali ovog ljeta? Za ostale znam. Ako ste imali 5 dana godišnjeg ušli ste u more jedno 60 puta više nego ja u zadnje tri sezone - požalila se pjevačica i oduševila pratitelje.

Nizali su se različiti odgovori, ali i puno komplimenata.

- Samo radno, ništa kupanje - napisala je Andrea Šušnjara, pjevačica grupe Magazin.

- Ja ne izlazim iz mora. Zgodnaaa - uzvratila je Ecija Ivušić, a malo manje oduševljeno se javila Žanamarina kolegica Pamela Ramljak: ''Jednom. Užas.''

Ipak komentar jednog obožavatelja nije ostao neprimjećen, a bio je posve neočekivan.

- Po meni najlipša Hrvatica - stoji kao kompliment, a onda ju je u nastavku komentara jedna pratiteljica pozvala s obitelji na ljetovanje na Brijune.

- Brijuni...OMG - uzvratila joj je u oduševljenom tonu Žanamari.

Ključne riječi

Komentara 5

ST
stomugromova
18:31 26.07.2019.

Rijetko iskompleksirana žena,Sve bi dala za malo pažnje.Panično se boji da će ju svi zaboraviti ako se ne pojavljuje javno,iako će malo tko primjetiti da je nema,Toliko je slavna.

JA
Jaka
19:37 26.07.2019.

MA ne brine mene glupa zenska nego glupe novine koje ju pokazuju I stavljaju provokattivne porno naslove , a onda se misle zasto imamo nasilja.... Evo zasto.

DU
Deleted user
20:38 26.07.2019.

curica, meso je ok ..a ostalo , ma nema ostalo, da ima ne bi stalno pokazivala meso

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije