Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakvo tijelo

Žanamari pratitelje iznenadila izazovnim videom: Izbacila dekolte i pokazala noge, komentari ne staju

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/11
26.12.2020.
u 19:05

Žanamari tako gotovo svakodnevno objavljuje fotografije, statuse i videe na Instagramu, a jedan je posebno privukao pažnju pratitelja.

Pjevačica Žanamari Perčić u posljednje vrijeme najviše vremena provodi na svom Instagram profilu, gdje često dijeli sponzorirane objave od kojih zarađuje. Kako je situacija svim glazbenicima ove godine financijski posebno teška, nije ni čudno da posežu za drugim izvorima zarade, koji ne uključuju nastupe i koncerte. 

Žanamari tako gotovo svakodnevno objavljuje fotografije, statuse i videe na Instagramu, a jedan je posebno privukao pažnju pratitelja. 

Riječ je naime, o videu koji je Perčić snimila u vlastitom domu. Naime, odjenula je dugu crvenu haljinu koja je imala dekolte do pupka, a izrez za nogu gotovo do struka. Naravno, odmah je privukla pažnju pratitelja ovim izazovnim izdanjem.

 

“Savršena djevojka”, “Nevjerojatno koliko si lijepa”, “Srušila si internet”, “Šaljem ovaj video NASA-i jer si ti zvijezda”, “Imaš ubojito tijelo”, “Otopila bi snijeg”, pisali su joj pratitelji. 

 

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar Majda
Majda
22:16 26.12.2020.

Nekako je ipak stalo na 8 komentara ne baš pohvalnih.Džaba vam plaća njen muž da objavljujete.....

Avatar Ozujsko69
Ozujsko69
00:19 27.12.2020.

Jel to ona koja nije imala svoje cice pa je isla u kupovinu

T7
Toro. 71
01:50 27.12.2020.

Spavaš li mirno Đorđe??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije