Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vježbala je

Žanamari pokazala guzu i priznala: 'Mislila sam da nikad neću ovo objaviti'

Žanamari Perčić
Foto: Facebook/RTL
1/7
20.02.2020.
u 08:41

Objavu je završila rekavši pratiteljima da je važno voljeti svoje vrline i mane te da  je važno truditi se postati najbolja verzija sebe i najbolja majka.

Pjevačica Žanamari Perčić na Instagramu je objavila izazovnu fotografiju na kojoj je sa suprugom. 

"Mislila sam kako ovu fotografiju neću nikada objaviti, ali želim da me motivira kako bih se ponovno vratila u tadašnju formu" napisala je pjevačica uz obrađenu fotografiju na kojoj pozira sa suprugom u minijaturnom badekostimu koji ističe njezinu stražnjicu, dok je Mario gol do pasa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tata i mama... exactly 1 year ago ❤️ *I never though I would be posting this photo but I’m doing it now to motivate myself to get back to this shape again. This was when I decided to recover my body after pregnancy and was doing hundreds of squats 3 days a week for 4 months. Been too shy before to ever publish this pic but now when I stumbled upon it I suddenly felt the need to go that extra mile again with my training in the months to come. I even had a few kilos of fat here but I loved it. After my pregnancy I never thought I’d ever get back to how I was before and really I didn’t. My body does look different then before the pregnancy, my waist, hips and upper body remained a bit wider, and my perfect weight now is 62kg. It used to be 58kg. What I’m saying is, yes, do your best, work on your body and your confidence but learn to love the changes, too. Don’t compare yourself with other women cause we are all different and unique with our advantages and our flaws. I love all my flaws because they tell the story of my pregnancy and my life as a mom. It’s not always easy to keep it up but we all do it in our quest to be our best selves and best moms we can possibly be! 💝 #girlpower #mombod #momlife #bodyawareness #afterpregnancy #backinshape #trainingmotivation #throwback #couplegoals

A post shared by Žanamari Perčić (@zanamari) on

 

Žanamari je dodala da je nakon porođaja radila više od 100 čučnjeva tri puta tjedno kako bi vratila liniju koju je imala prije trudnoće. 

"Moje tijelo izgleda drukčije nego prije trudnoće, struk, bokovi i gornji dio tijela ostali su malo širi, a moja savršena težina sada je 62 kilograma. Nekad je bila 58 kilograma. Ono što želim reći jest, dajte sve od sebe, radite na svom tijelu i samopouzdanju, ali naučite voljeti i promjene" piše Perčić. Objavu je završila rekavši pratiteljima da je važno voljeti svoje vrline i mane te da  je važno truditi se postati najbolja verzija sebe i najbolja majka. 

 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar navijač
navijač
09:24 20.02.2020.

Nekad su žene pokazivale lice, a danas guzicu. I onda hoće da ih poštuju.

WA
wannabenovinari
12:13 20.02.2020.

Dosadna naslikača! Dajte ju više skinite s naslovnice pa neka ju traži po skrivenim rubrikama koga zanima.

AN
AnteRoso
10:01 20.02.2020.

A joj, pazite ljudi mislila da neće nikad objaviti fotku !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije