Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ostali bez teksta

Žanamari pokazala dekolte u kožnom korzetu, obožavatelji van sebe: 'Izgledaš nevjerojatno'

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/7
21.03.2020.
u 11:43

Žanamari Perčić još je jednom razveselila svoje obožavatelje izazovnim izdanjem, ali i sve pozvala na odgovorno ponašanje u ovim neizvjesnim danima borbe protiv koronavirusa.

Po mnogima jedna od naših najseksepilnijih pjevačica Žanamari Perčić još je jednom počastila obožavatelje izazovnim izdanjem. Atraktivna Makaranka pozirala je u crnom kožnom korzetu koji je u prvi plan istaknuo njezin bujan dekolte.

- Nikada nisam bila sretnija zbog činjenice da doma imam glazbeni studio i svog omiljenog producenta Joshuu Macksa -  napisala je Žanamari u opisu izazovne fotografije kojom je sve pozvala na odgovorno ponašanje u ovim neizvjesnim danima borbe protiv koronavirusa.

1/8

Njezino izdanje razveselilo je mnogobrojne obožavatelje koji nisu krili oduševljenje viđenim. - Teško da netko može imati moćniji profil od tebe..nenametljivi seksepil, a umjetnički dotjerano i profinjeno tako da hm...nema dalje - poručio joj je jedan od pratitelja s kojim su se mnogi složili.

'Prelijepa i posebna cura', 'Izgledaš nevjerojatno', 'Vidi mačke', 'Savršena si', samo su neki od komentara ispod fotografije.

Ključne riječi

Komentara 7

T7
Toro. 71
12:52 21.03.2020.

Novinarstvo u Hrvata!! Boli mene ona stvar za nju i njeni dekolte. Jeli palo 500 kunica u uvim teskim vremenima

Avatar Kalladin
Kalladin
12:50 21.03.2020.

Mora netko i nove slike za masturbaciju objavljivat. Ipak je karantena. Žana Mari se ponudila, pa eto dr...e!

DU
Deleted user
12:51 21.03.2020.

Pokazivanje mesa (bez špeka) jel to neki talent?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije