Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
snažan protest

Žanamari Perčić: 'S razlogom sam promijenila prezime'

Žanamari
Foto: Instagram
1/5
04.06.2019.
u 16:03

Pjevačica i Youtuberica Žanamari Perčić (37) otkrila je kako ju ljuti kada ju ljudi stalno oslovljavaju s njezinim djevojačkim prezimenom Lalić. To prezime je nosila kada se predstavila široj javnosti u Hrvatskom Idolu gdje je odnijela pobjedu.

Žanamari Perčić, nekada Lalić, revoltirana je neprestanim oslovljavanjem njezinim djevojačkim prezimenom, umjesto onim kojeg je odabrala kad se udala za pet godina mlađeg supruga Maria Perčića. Na svojim najnovijim Instagram objavama iznosi frustracije vezane uz slučaj, a sve dodatno argumentira sa stavom kako ne želi zbunjivati kći Gabrijelu.

- Kad moja kći Gabi vidi ime svoje majke, želim da to bude Žanamari Perčić, a ne Lalić. Zato što njezina majka pripada njezinom ocu i tako će biti od sada pa zauvijek. Ja sam s razlogom promijenila prezime. Htjela sam da ovaj prekrasni gospodin bude moj muž i da ja budem njegova - rekla je Žanamari uzrujano jer je već pet godina u braku s Mariom.

Mario Perčić i Žanamari vjenčali su se u Makarskoj u lipnju 2014. godine pred obitelji i prijateljima, a destinacija medenog mjeseca bila je London

Saznajte zanimljivosti vezane uz ovogodišnji "Ples sa zvijezdama".

Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
16:51 04.06.2019.

Pjevačica i Youtuberica...wow! A instagramuša? U svakom slučaju, gadna stvar, ima moju podršku: J´SUIS ZANAMARI PERCIC, hehehe!

YI
yoca iz amsterdama
17:22 04.06.2019.

Nije li ona udovica Novković?????

HO
horton
16:57 04.06.2019.

Očekujem razvod za najviše pet godina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije