Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Atraktivna pjevačica

Žanamari otkriva koliko ima kilograma: Nemoguće mi je trenirati kod kuće

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/10
26.10.2020.
u 21:50

Pjevačica kaže kako je u idealnim uvjetima trenirala pet puta tjedno, ali sada pauzira jer su teretane zatvorene.

Pjevačica Žanamari Perčić na svom Instagramu privlači pažnju objavama fotografija na kojima se uvijek ističe njezina fit linija. Svoje obožavatelje zamolila je da joj postave pitanja, a njih je najviše zanimalo kako održava liniju i koliko kilograma ima. Žanamari je odgovorila da je visoka 171 cm i da ima 63 kilograma. Odgovorila je i da nikada ne radi vježbe za trbuh ali je otkrila koliko vremena je provodila u teretani prije nego se zatvorila zbog pandemije i koliko sada vježba.

- U idealnim uvjetima treniram pet puta tjedno. Trenutno su zatvorile teretane pa pauziram. Kod kuće lagano kardio i neke vježbice kad me baš spuca volja. Al generalno mi je nemoguće trenirati kod kuće - kaže Žanamari. Vrijeme u lockdownu provela je kreativno i radno te je u tom periodu snimila pjesmu "Apokalipsa".

Foto: Instagram screenshot

- Naslov pjesme je metafora koju svatko može protumačiti na svoj način, ali definitivno se referira na duboke emocije. Svi moji tekstovi dolaze iz duše pa tako i ovaj. Napisala sam ga prije par mjeseci i čekao je trenutak inspiracije da bude uglazbljen. Nakon kraće krize u izolaciji jedno jutro sam se probudila i rekla Makiju - Idemo u studio - ispričala je kako je pjesma nastala. 

Ključne riječi

Komentara 2

RO
Rogger
23:53 26.10.2020.

Teror

MT
makan tahi
08:50 27.10.2020.

da, tu te nitko ne vidi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije