Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odmor prije nove pjesme

Žanamari novom fotografijom zapalila Instagram, pronašla je rješenje za vrućinu

Žanamari
Foto: Instagram
24.07.2016.
u 17:38

Pjevačicu je umorila ova vrućina, a osvježenje je potražila negdje na plaži

Žanamari Perčić opet je zagolicala maštu svojih obožavatelja na Instagramu objavivši fotografiju u toplesu. Pjevačicu je čini se umorila ova vrućina pa je komentirala da bi najradije 'obukla samo kosu' i napisala da hvata svaku zen minutu treba prije izbacivanja nove pjesme.

"Toliko vruće da bih najradije obukla samo kosu? Zašto ne! Hvatam svaku zen minutu prije izbacivanja nove pjesme i spota #AjdeAjde, a do tada se nadam da će moj aktualni singl #IstiSePrepoznaju i dalje biti na vrhu vaše playliste! Po plasmanu na radijskim ljestvicama imam puno razloga za slavlje i motivacije za nove pjesme - hvala ljudi!", napisala je Žanamari.

Komentara 7

SA
samoborka
18:26 24.07.2016.

"Obuci" ti napokon dobru i kvalitetnu pjesmu pa ti nece trebati ovi jeftini pornografski trikovi za privlacenje pozornosti.

DU
Deleted user
19:45 24.07.2016.

Hvata zen minute? Za krepati...

Avatar Ironman0105
Ironman0105
18:41 24.07.2016.

mi eventualno "skakljamo" ili zaintrigiramo (zainteresiramo) masti, ne golicamo je...Opet Buva (najvjerovatnije) promice svoj jezik...Kao drugo, s cime je ta mrsavica bilo koga zainteresirala, a kamo li "zapalila" instagram?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije