Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIŠE NE PLEŠU

Žanamari Lalić i Damir Horvatinčić napustili Ples sa zvijezdama

žanamari lalić
Foto: HTV
1/2
30.11.2013.
u 22:33

Iako je prema glasovima žirija najslabije ocjene imao Giuliano, show je ipak napustila njegova kolegica Žanamari

Unatoč teškoj ozljedi gležnja Damira Horvatinčića, on i njegova partnerica Žanamari Lalić u večerašnjem showu "Ples sa zvijezdama" uspješno su otplesali čak tri plesa. No, to im ipak nije bilo dovoljno da nastave natjecanje.

Iako je prema glasovima žirija najslabije ocjene imao Giuliano, show je ipak napustila njegova kolegica Žanamari. Najbolje ocjene, već očekivano dobili su Mislav Čavajda i njegova partnerica Petra Jeričević.

Show je i ovaj tjedan vodila Karmela Vukov-Colić, a već sljedeću subotu vraća se Barbara Kolar koja se opravlja od operacije slijepog crijeva.

>> Popović Volarić nosi Schanzov ovratnik, Giuliana boli vilica

Komentara 4

ME
mercedessl
12:43 01.12.2013.

Ova cura je toliko iritantna da osobno vjerujem da su zbog nje izbaćeni

AS
ante_slavonac
11:02 01.12.2013.

Pa tko ovo uopće gleda?

M3
Miške 3
17:00 01.12.2013.

Pa tko ovo uopće gleda? -- Ja, bivši čager s Tucmana, Obrtnjaka, Studentskog centra,Glazbenog- pa čak iz Brešćenskog. A potom iz New Yorka, Berlina i Beća. Žana Mari je prava ljepotica i najljepša među izvođačicama. Bog me sačuvao da nea ne komentiram Sandru Dubravčić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije