Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova pjesma

Žanamari i suprug imaju duet: Moj muž s gitarom u ruci oličenje je galeba

Foto: Promo
1/8
27.07.2017.
u 13:43

Pjevačica i njen suprug snimili su duet "Pina colada" pravi ljetni hit čiji su glavni sastojci plesni ritam, koktel, vrući ples i pogled ispod obrva.

Žanamari Perčić i njen suprug Mario Perčić umjetničkog imena Joshua Macks imaju recept za ljetni hit.

Dobar plesni ritam, kokteli, ples i vrući pogledi ispod obrva sastojci su tog recepta za ljetni hit koji su zajednički osmislili Žanamari i Joshue Macks-a. Ovaj kantautorski i bračni par u posljednje vrijeme žari i pali svojim zajedničkim akustičnim koncertima što je napokon rezultiralo i duetom u pjesmi "Pina colada".

"Spot je kao i pjesma ležeran, a u kadrovima se točno vidi da smo se dobro zabavljali i da nam je vrijeme za par koktela! A Joshua, s akustičnom gitarom u rukama oličenje je dalmatinskog galeba. Neprocjenjivo! Ubit će me kad ovo pročita" komentirala je Žanamari spot, kojeg su ona i Joshua zajedno režirali.

"Iako sam u nekim scenama trebala biti mirna, jednostavno nisam mogla prestati plesati! Ova stvar je prezarazna - obožavam ju! Glazbu i većinu teksta je ovaj put radio Joshua, ja sam napisala samo svoj dio koji se nastavio na njegovu priču.” Joshua nam je odao otkud je dobio inspiraciju: “Glazba je nastala sasvim slučajno u suradnji s američkim producentima, a tekst sam napisao u 4 ujutro nakon svirke i otpjevao ga Žani uz jutarnju kavu - oduševila se!”


 

Komentara 4

DR
De Rossi
14:29 27.07.2017.

Jel sviraju što od Đorđa Novkovića?

Avatar Eddie
Eddie
14:17 27.07.2017.

Ovu mogu samo gledati, ne i slusati...

BL
blokiran
14:44 27.07.2017.

a, jeste dosadni s ovom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije