Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova ljubav

Zaljubljeni Robert Pauletić vjenčao se s Mijom Kapetanović

robert pauletić
pixsell
05.07.2011.
u 17:54

Višestruki pobjednik Kviskoteke proteklog se vikenda u splitskoj galeriji Meštrović vjenčao s Mijom Kapetanović. Na svadbi je pjevao Gibonni.

Dvije godine nakon razlaza s dizajnericom Rijom Devčić, s kojom ima troje djece, višestruki pobjednik Kviskoteke, putopisac Robert Pauletić stao je pred oltar. Proteklog vikenda u Splitu Robert se vjenčao s Mijom Kapetanović. Svadba je bila u galeriji Maštrović, a uzvanike je zabavljao Robertov veliki prijatelj Gibonni.

Robert i njegova bivša nevjenčana supruga Ria zajedno su proveli 14 godina, a vezu je okončala Ria izjavivši da Pauletić nije bio "primjeren suprug".

Nedugo nakon razlaza s nevjenčanom suprugom, najmlađi pobjednik Kviskoteke sreću je pronašao u zagrljaju Splićanke Mije Kapetanović, s kojom je odlučio i prvi put stati pred matičara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije