Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav cvate

Zaljubljena Ingrid poručila Luki: 'Čuvaj se žena koje pišu, znaju biti munjene'

Foto: Instagram
1/7
21.05.2020.
u 13:18

Luka i Ingrid ne skrivaju svoju bliskost ni na društvenim mrežama pa tako često jedan drugome komentiraju fotografije, a svoje dopisivanje ovog su puta nastavili i u komentarima.

Bivši kandidat showa ''Brak na prvu'' Luka Budak i ekspertica Ingrid Divković uživaju u romansi koja se izrodila nakon završetka showa. Luka i Ingrid ne skrivaju svoju bliskost ni na društvenim mrežama pa tako često jedan drugome komentiraju fotografije, a svoje dopisivanje ovog su puta nastavili i u komentarima.

– Dame i gospodo, preda mnom su mnogi teški radni zadaci i puno učenja, no ja to volim, jednostavno sam takav. Kompetitivan, motiviran i jako "gladan". Nadam se da ste i vi "gladni". Znanja, rada i uspjeha. Pozdrav, Luka – napisao je Budak na svom Instagramu uz fotografiju s mora, a u komentarima se odmah javila i njegova partnerica, spisateljica Ingrid Divković.

1/6

"Odličan kadar. Svaka čast fotografu", napisala je Ingrid, nakon čega se prepiska nastavila.

"Ma neka žena s TV-a me pratila i htjela slikati, priča se da piše neke knjige", napisao joj je Luka, a ona je odgovorila: "Odlično te fotkala. Nego, čuvaj se tih žena koje pišu, takve znaju biti munjene", našalila se Divković, na što joj je Luka uzvratio emotikonom srca. Brojni obožavatelji u komentarima su im poželjeli svu sreću svijeta.

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, nakon što su Adam Kromer i Gordana Marelli javnosti otkrili da su se zaljubili nakon sudjelovanja u eksperimentu te da uskoro očekuju i prinovu, lijepa ljubavna priča dogodila se i između Luke i Ingrid. Iako je poznata spisateljica te diplomirana profesorica hrvatskog jezika i književnosti i filozofije s kolegama stručnjacima zaključila da bi za mladog komercijalista idealna žena bila njegova vršnjakinja, Zagrepčanka Nadia Amić, njihov odnos nije potrajao, a nakon što su se kamere ugasile, zaiskrilo je upravo između 29-godišnjeg Luke i šest godina starije Ingrid.

– U show sam ušao otvorena srca spreman ostvariti dublju ljubavnu vezu, ali to se nije dogodilo. A što se tiče ovakvog scenarija nakon showa, to nisam mogao ni zamisliti – otkrio je Luka medijima. Par trenutačno održava vezu na daljinu s obzirom na to da je Luka iz Zagreba, a njegova odabranica iz Rijeke, no svaki slobodan trenutak nastoje provesti zajedno. Velikih planova, kaže Luka, za sada još nemaju. – Ne planiram daleku budućnost, no kako imam vlastitu kuću i novi posao koji sam dobio u Zagrebu, selidba na more nije opcija. Sve ostalo što se mora dogoditi neka se dogodi – istaknuo je Luka koji je svoje pratitelje nedavno razveselio i informacijom da je nakon otkaza koji je dobio zbog epidemije koronavirusa uspio pronaći novi posao. – Dame i gospodo, volio bih s vama podijeliti jednu dobru vijest od mnogih u zadnje vrijeme. Ta jedna od mnogih jest da sam dobio posao! Nadam se da ste sretni i zadovoljni jer kreće nabolje – poručio je nedavno 29-godišnji komercijalist koji je kao šestomjesečna beba posvojen s bratom blizancem. S biološkim roditeljima nikada nije stupio u kontakt, no zato je roditeljima koji su ga podigli izuzetno zahvalan na svemu. U slobodno vrijeme volontira u jednoj dječjoj udruzi, a kod djevojke mu je izuzetno bitno da je empatična kao i on. Sreća mu se, čini se, uz Ingrid konačno osmjehnula na svim područjima.

Foto: Instagram screenshot

A svoju mirnu luku, čini se, nakon brojnih ljubavnih brodoloma konačno je pronašla je samozatajna Riječanka, inače autorica tri popularna romana “J..be li vas ego?”, “Knjiga za divlju ženu” i “Živi mi se”. Ingrid do sada nije imala sreće u ljubavi, a to se dalo naslutiti i iz njezine objave kojom se nedavno nastojala obraniti od dušobrižnika koji su propitkivali njezinu stručnost u showu s obzirom na to da sama nikada nije stala pred oltar i okusila brak.

– Vidite, čini se nema ništa stručnije od nježnog ljudskog srca koje se slomilo nekoliko puta, ali i dalje nije prestalo da ljubi, nada se i diše. Kada prestanemo biti kanibali međusobnih osjećaja, kada prestanemo jesti jedni druge, iznutra, svanut će dan kada ćemo svi odreda moći okusiti istinsku ljubav, onu za koju nam neće trebati nikakvi recepti izvanjskih “stručnjaka”, jer ćemo tog najkompetentnijeg stručnjaka znati okusiti u sebi – poručila im je tad 35-godišnja spisateljica koja je svojim iskustvom nastojala pomoći i parovima u socijalnom eksperimentu “Brak na prvu” ne sluteći da će joj upravo sudjelovanje na ovom TV projektu donijeti ono za čime je i sama dugo čeznula – pravu i iskrenu ljubav.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije