Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUPRUGA MUSTAFE NADAREVIĆA

Zajedno su bili više od 20 godina, ljubav njegovog života umrla mu je na rukama

konoba Fife
Foto: Tino Juric/PIXSELL
1/8
22.11.2020.
u 18:17

Nekoliko mjeseci prije smrti, Mustafa Nadarević oženio je ljubav svog života, Slavicu Radović Nadarević.

Glumac Mustafa Nadarević o privatnom je životu rijetko pričao, ali za suprugu Slavicu Radović Nadarević istaknuo je u više navrata kako ga je oplemenila. To je zasigurno jedna od najvećih ljubavnih priča u ovoj regiji jer, Slavicu je oženio tek nekoliko mjeseci prije njezine smrti na intimnoj ceremoniji, kada su oboje shvatili da je više neće biti. Vjenčali su se na njezin rođendan, 25. travnja.

Ona se borila s rakom dojke deset godina, a s njom je bio do posljednjeg trenutka, 7. lipnja 2012. godine. Umrla mu je na rukama.

Upoznao ju je u zrelim godinama, kada je već iza sebe imao dva braka i troje djece. Opisivao ju je kao srodnu dušu, a na njen spomen pri razgovoru s medijima, imao je samo riječi hvale. Svoj su privatni život držali daleko od očiju javnosti, a zajedno su proveli dva desetljeća.

Odlučili su se otisnuti u bračne vode kada su shvatili da se bliži fizički rastanak, odnosno kada je već postalo jasno da će unatoč što je nekoliko puta zloćudnu bolest, izgubiti posljednju bitku s istom. Dok se liječila, iskušali su sve moguće metode liječenja - konvencionalne i alternativne, ali nažalost nije joj bilo spasa. Bolest joj je presudila.

Sprovod njegove najveće ljubavi održao se u krugu uže obitelji u primorskom gradiću Kopru, u Sloveniji, a kolege su tada ispričale da se s njezinim odlaskom Mustafa jako teško nosio. Prvih dana nije bio u potpunosti svjestan da je više nema, a kad se našao u društvu, bio je uvijek tužan.

Često su zajedno surađivali jer je Slavica bila kostimografkinja, a svi koji su ih poznavali govorili su o njima kao skladnom paru koji je zajedno ljetovao i često igrao golf i tenis.

konoba Fife
1/1

- Brinite za mojeg Muju - bile su njezine posljednje riječi u razgovoru s prijateljicama koje su je nakon što je oboljela često posjećivale u njezinom stanu u Ljubljani.

On novinarima nikada Slavicu nije oslovljavao kao suprugu, već svojom ljubavlju, dragim, hrabrim i nadarenim bićem s kojim se divno slaže i s kojim želi podijeliti ostatak svog života. 

Podsjetimo, poznati bosanskohercegovački glumac Mustafa Nadarević preminuo je danas u 77. godini života nakon duge borbe s bolešću, javio je portal RadioSarajevo.ba. Njegov kolega, glumac Moamer Kasumović potvrdio je istinitost tužne vijesti za portal, a na svom Facebook profilu izrazio sućut.

 Legendarni glumac već je dulje vrijeme imao ozbiljne zdravstvene probleme, a početkom ove godine javnosti otkrio da boluje od karcinoma pluća te se uključio u kampanju “Udahni za život”. 

Preminuo je glumac Mustafa Nadarević

Komentara 9

IN
Indexid
08:29 23.11.2020.

Kako uvijek zadnja žene ljubav života =))) . Šta su bile one prije? Sućut obiteljima, svima.

HR
hrvat123
01:33 23.11.2020.

sve je ovo jugo bullshit, i ja sam ozenio ljubav mog zivota i sproveo prekrasnih 55 godina braka i moja ljubav mog zivota je umrla prije 19 mjeseci ali koga to sekira i koga sekora kaj sam ja bez nje totalno izgubljen i zakaj bi mene trebali sekirat ovi likovi, o.k zao mi je ali to nije vjest koja bi me trebala interesirat isto kosto nikog ne treba interesirat gubitak moje supruge i moje boli i izgubljenosti

DU
Deleted user
19:31 22.11.2020.

Moja sućut

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije