Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbor ljepote

Zagrepčanka Petra Bojić (22), prva je hrvatska Miss Supranational

Miss Supranational
Foto: Tomislav Beroš
1/25
10.06.2016.
u 18:45

Petra je stekla pravo sudjelovanja na svjetskom izboru u Poljskoj, 2. prosinca ove godine

Zagrepčanka Petra Bojić (22), prva je hrvatska Miss Supranational. Izabrana je u finalu izbora koji je održan u hotelu Luna Island na otoku Pagu. Kao prva hrvatska pobjednica, Petra je stekla pravo sudjelovanja na svjetskom izboru u Poljskoj, 2. prosinca ove godine.

Prva pratilja je Elena Dizdar iz Zagreba, a druga Diana Bilušić iz Županje. Lentu Miss fotogeničnosti ponijela je Zabočanka Edita Marenić. Organizatorice izbora, Tamara Roglić i Sanja Bjedov Popović, podijelile su još četiri lente, a dobitnice su Ana Marija Carek (Miss Supranational personality), Lea Kelava (Miss supranational elegancije), Valerija Toloknova (Miss Supranational catwalk) i Lana Novak (Miss Supranational simpatičnosti).

Foto: Tomislav Beroš

Djevojke su se predstavile u čak sedam izlaza (kožna galanterija Galko; dnevna odjeća butika Fabijana; modna kuća Bianco Nero, uz nakit Bead ItON odjeća i obuća butika Lu Lei iz Križevaca; kupaći kostimi Pletix, uz sunčane naočale Porsche design i Claudia Schiffer by Rodenstock i torbe za plažu i šeširi Paleno by Marina Galaxie; te večernje haljine i vjenčanice butika Mistic exclusive, uz nakit zlatarnice Roginić.

Repliku svjetske krune Miss Supranational izradila je Marijana Petrović, vlasnica brenda modni nakit Maya.

Program su vodili Davor Garić, Hana Tabaković, Paula Jelinek i Maja Lena Lopatny, a u zabavnom programu nastupio je glazbeni sastav Barabe i Jasmin Stavros.

>>Finalistice izbora za miss uživaju na izletu brodom

>>Finalistice hrvatskog izbora Miss Supranational Hrvatske uživaju na Pagu

Komentara 5

MR
mrki69tua
21:34 10.06.2016.

Ne može bit Miss Dubrave, al dobro kakvo natjecanje, takvi i kandidati.

Avatar commentator
commentator
21:43 10.06.2016.

..."supranatural".... šta im to sad znači? Jel to "viša liga" od obićne mis ljepotice? Sljedeća i viša liga bit će - ultrasupranatural, onda megaultrasupra i tako redom.

DU
Deleted user
23:29 10.06.2016.

Nadprirodno! Super! Hrvatska je spašena!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije