Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRISTINA IVY

Zagrebačkoj pjevačici smiješi se internacionalna karijera

Kristina Ivy
Foto: Promo
1/4
10.02.2019.
u 17:56

Brigu o Kristini preuzeo je poznati britanski menadžer Raymond Stevenson, koji se nekad brinuo o karijeri Jessie J

Zagrebačka pjevačica Kristina Iveković prošlog je desetljeća bila nadolazeće ime hrvatske glazbene scene. Nastupala je na brojnim festivalima poput Marco Polo Fest ili Mostarski festival, nastupala je i na Dori, a konkurirala je i za pjevačicu Feminnema. Singlove je snimala i prijašnjih godina, a onda je jedan slučajan susret doveo do toga da joj se sad smiješi internacionalna karijera. 

- Prije godinu i pol dana upoznala sam Raymonda Stevensona, bivšeg menadžera Jessie J. Došao je na ljetovanje u Pirovac i krenuli smo pričati. Pustila sam mu snimke da ga pitam za mišljenje. Njega je moj glas toliko oduševio da smo za 10 dana već potpisali ugovor.  Pozvao me u London gdje sam odmah počela snimati pjesme na engleskom - priča nam Kristina, koja je u Londonu  pod umjetničkim imenom Kristina Ivy dosad snimila već osam spotova, a među njima i duete s britanskim izvođačima. prije nekolikod ana tako je izdala i odličan spot za pjesmu "Rollin", suradnju sa Street Sound MC's.

- Nedavno sam imala i svoj prvi promotivni show u jednom londonskom klubu. Snimale su nas kamere i taj će se materijal proslijediti svim većim diskografskim kućama. Pjevala sam sve autorske pjesme, uz londonske repere - kaže pjevačica koja je nedavno obradila i prekrasnu Oliverovu pjesmu "Nocturno", koju je simultano prevela na engleski. 

- Nisam odustala od karijere u Hrvatskoj. Naravno da bih voljela uspjeti vani, no ne odustajem ni od nastupa u domovin. Već tri godine surađuje s pulskom grupom Top Of The Pops  - veli Kristina. 

Pogledajte video: Estradnjaci koji su postali duhovnjaci

 

 

Ključne riječi

Komentara 5

IL
ilija26
20:00 10.02.2019.

Primit će i ona

ST
Stručnjak
12:31 11.02.2019.

Koliko ova ima godina? Po prvoj slici bi rekao 40.

Avatar Django
Django
21:41 10.02.2019.

A tko je Jessie J. ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije