Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kreće nova domaća serija!

Zagrebački odvjetnik osvojio je zanosnu Splićanku, a zbog slučaja na kojem radi uslijedili su problemi

Foto: Filip Tot
1/5
21.09.2021.
u 14:17

Glavni protagonisti ovog sitcoma u 12 epizoda su Dalmatinka Lucija i Zagrepčanin Kruno, koji su nakon samo mjesec dana poznanstva impulzivno odlučili stupiti u brak. Nakon vjenčanja počinje pravo upoznavanje, začinjeno brojnim iznenađenjima.

Hrvatska radiotelevizija (HRT) od nedjelje, 26. rujna na Prvom programu (HRT-HTV1) u udarnom u terminu od 20:10 sati počinje premijerno prikazivati novu humorističnu seriju „Minus i plus“ autora Ognjena Sviličića.

Riječ je o klasičnoj komediji situacije prilagođene našem mentalitetu. Humor se crpi iz svakodnevnog života, iz situacija u kojima se mogu naći svi gledatelji.

Naglasci su na muško-ženskim odnosima, na bračnim situacijama mladog, tek vjenčanog para, ali i starijih bračnih parova s više desetaka godina staža te na različitostima mentaliteta.

Glavni protagonisti ovog sitcoma u 12 epizoda su Dalmatinka Lucija i Zagrepčanin Kruno, koji su nakon samo mjesec dana poznanstva impulzivno odlučili stupiti u brak. Nakon vjenčanja počinje pravo upoznavanje začinjeno brojnim iznenađenjima.

Lucija i Kruno posve su različitih karaktera i mentaliteta: ona je bezbrižna i vesela Dalmatinka, istodobno lakomislena i površna, a on je ozbiljniji, staloženiji, ali istodobno i paničar koji u svemu naslućuje katastrofu.

Foto: Filip Tot

Kada se tome pridruže i njihove osebujne obitelji, bit će potrebno mnogo ljubavi ne bi li se prevladale sve razlike.

U prvoj epizodi Krunin novi klijent optužen je za seksualno uznemiravanje, a Luciji nije drago što je prihvatio taj slučaj. Uvjerena je da će Kruno zbog slučaja zaraditi negativan publicitet koji će se onda prenijeti na nju i njihovu obitelj. I Krunina mama smatra da je to opasna tema, što je potiče na još jednu prepirku s mužem. Luciji iz Splita dolaze najbolje prijateljice kako bi zajedno otišle na Gibonnijev koncert.

Foto: Filip Tot

U glavnim su ulogama Iva Jerković kao Lucija, Igor Kovač kao Kruno, Ksenija Pajić kao Emilija, Damir Lončar kao Filip, Stipe Radoja kao Jure, Arijana Čulina kao Ivanka i Filip Radoš kao tata Vinko.

Direktor fotografije je Filip Tot, scenograf Bojan Drezgić, kostimografkinja Vesna Librić, slikarica maske Snježana Raguž, autor glazbe Mate Matišić, snimatelj tona Matija Santro, montažeri Ivan Živalj i Sara Gregorić, izvršni producent Hrvoje Habeković, producent Damir Terešak, a urednica serije Zinka Kiseljak.

VIDEO Dean Dvornik progovorio o životu u Americi: 'Nije me sram zbog onoga što radim' 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije